Vélhetően öngyilkos lett a cellájában az a 22 éves szír férfi, akit hétfőn hajnalban fogtak el a német hatóságok egy merénylet előkészítésének gyanúja miatt. Dzsaber al-Bakr a napokban akarat robbantani valamelyik berlini repülőtéren.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az o szempontjabol tokmindegy volt a halala idopontja, az emberek szempontjabol viszont tokeletes volt az idozites: elobb vegzett magaval mint artatlan emberek sokasagaval...
karma1
Mindenesetre hulye egy isten - meg hulyebb vallas - az, aki-ami orokeletet es mindenfele tulvilagi jot iger az ongyilkos merenyloknek...meg azoknak, akik "hitetleneket" visznek magukkal a halalba...
sokanvagyunk
Tegnapi cikk, egy másik alakról:
"Az ügyvédek Abdeslam 24 órás kamerás megfigyelését is szóvá tették. Salah Abdeslam július végén az Államtanácshoz fordult az állandó megfigyelés felfüggesztése érdekében..."
Kezdem Quantánamot megérteni, mert eljön mindig az az idő, amikor egy elvetemült tömeggyilkos is a jog eszközeivel próbálja helyzetbe hozni magát, és eszébe se jut, hogy ő már rég kiírta magát hogy embernek tekintsék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.