Donald Trump republikánus párti elnökjelölt bejelentette, hogy győzelmet aratott az elnökválasztáson, amihez demokrata párti vetélytársa, Hillary Clinton telefonon már gratulált neki.

Megválasztását követő első, helyi idő szerint szerda hajnali beszédébenTrump saját szavai szerint gratulált Clintonnak, aki – mint fogalmazott – a kampányban kemény harcot folytatott.

Trump hangsúlyozta: köszönettel tartozunk Hillary Clintonnak mindazokért a szolgálatokért, amelyeket az elmúlt években az amerikai nemzet érdekében tett.

 A FOX News és a CNN is tényként közölte: Trump az Egyesült Államok 45. elnöke.

Orbán Viktor is gratulált:

Micsoda remek hír! A demokrácia még mindig él!

A kampány kevés tartalmi elemet tartalmazott, és nem tudni milyen lesz a csapata, a szenátusi támogatottsága az új amerikai elnöknek, így egyelőre bizonytalanság lesz a jellemző – értékelték az amerikai elnökválasztás állását elemzők szerda reggel az M1-en.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Állítsátok meg a világot, én ebből kiszállok! (
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
"What a great news. Democracy is still alive." Miről beszél ez az id..!? Gondolom legalább olyan sötét kor köszönt az usa-ra, mint ami nálunk él és virágzik! Ezek most legalább akkora mellét lőttek, mint az angolok a brexittel!
Manhattan
Állítsátok meg a világot, én ebből kiszállok! (
Manhattan
Így már értem! Orbán nem véletlenül rohangált az utóbbi hónapokban a világ olyan részein, ahol nem a készség, sem a képesség nem fontos, csupán a nyers erő és a fegyverek - na meg a pénz. Nem véletlenül küldözte hasonszőrű rokonságát a legfurcsább időben és helyekre sem. Csak ők voltak megbízhatóak!
eugen4402
Mellesleg Hillary telefonon gratulált, nemcsak az új President-nek, hanem az egész stábjának. Csapó! most jön az özönvíz-jelenet...
evacica
Már az USA ba is elment az esze az embereknek, nem csak Magyarországon! Egy ilyen pojácát választottak elnöknek! i

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.