Az exit poll szerint Matteo Renzi olasz kormányfő vereségét hozta a vasárnapi népszavazás. A miniszterelnök korábban azt ígérte, ha nem kapnak többséget a reformtervek, amiről a referendum kérdése szólt, akkor benyújtja a lemondását.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ezt benézte...tiznkilencre lapot kért...nem kellett volna...bár az olasz törvények szerint még hosszú ideig maradhat m.e...attól függ, hogy dönt a közt.e.
wagabund
ezt benézte...tiznkilencre lapot kért...nem kellett volna...bár az olasz törvények szerint még hosszú ideig maradhat m.e...attól függ, hogy dönt a közt.e.
wagabund
@Szókrakész: ezzel várni kellene, mert valamiben sunyítanak...
Szókrakész
@wagabund: Persze.
Most jön el a görög minta.
Most bukik az olasz gazdaság, bankszektor, pénzügy.

És Renzi kell, hogy elvigye a balhét.
Mert a full megszigorító, azaz 100-s satu költségvetést el kell fogadni, fogadtatni.

Ő ezt, mint jó illuminati tag, szabadvakoló megteszi és ezután lemond.
Majd kicsit később felfelé fogják buktatni, honorálva ezért a tettéért.
Így a nép Renzit szidja, fogja leokádni, de a kenyér és cirkusz mehet tovább, az olasz gazdaságot a szabadvakolók, a németek, Merkelék görög szintre lökhetik, de továbbra is a háttérben maradhatnak.
A legnagyobb szégyen és pofátlanság az egészben, hogy a főleg "olaszokból" álló, 13 Velencében, Firenzében székelő "olasz" családokból álló Black Nobility akarja így.
verőce21
@Szókrakész: (20:37) "Tökéletes éleslátás”. Így van, mert az olasz bankárcsaládok kapják majd az EU fedezetlenül nyomtatott Eurocsomagjait a 130%-os államadósság stabilizációjához, amit magas kamaton felvásárolnak az Unió vezetői is.
wagabund
friss hír: lemondott az olasz kormányfő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.