Pár nappal ezelőtt Észak-Korea ismét rakétatesztet (vagy másként rakétakísérletet) hajtott végre. A rakéta most néhány száz kilométert megtétele után csapódott a Japán-tengerbe, miközben a japán miniszterelnök, Shinzō Abe épp Trump amerikai elnökkel tárgyalt. Szakértői vélekedés szerint egyébként egy közepes hatótávolságú rakétát tesztelt az észak-koreai rezsim. Kim Dzsongun, Észak-Korea diktátora pár héttel ezelőtt, az újévi beszédében azt mondta, hogy a próbaindítás előtti, utolsó szakaszban van az interkontinentális ballisztikus rakétájának kifejlesztése is. A nagy kilövés tehát bármelyik pillanatban megtörténhet. Hogy ez mekkora veszélyt fog jelenteni? Kiderül az összefoglalóból.

Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Koszi a cikket, Kedves "Jogalappal", de a frasz igy is kerulget mar mindenkit, vedekezni a kisember pedig ugysem tud. (Megjegyszem, a nagyfeju vezetes is csak ideig-oraig tud elbujni a bunkerjaiban. Egyszer elo kell jonniuk a foldfelszinre, bar nem biztos, hogy erdemes lesz-e?)

Ahogy elnezem a terkepet, jol valasztottam, bar a japanok a IIVH-ban lottek meg a deli szigetunket is, talan most elfeledkeznek rolunk...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.