A holokauszttagadó Williamson püspököt XVI. Benedek pápa éppen készül visszafogadni az egyház kebelébe.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zwei
kedves @nanena:)))

neked, a tiédben!:-)

zotyo
@nanena: Az OPNI-ban sem lehetett rosz amíg nem kellett valamelyik befektetőnek. Addig ott álmodhatott bárki aki nem a valósággal akart foglalkozni. Az autisták pont ilyenek. Saját belső világukban boldogan élnek.
nanena
@zotyo: Te biztosan tudod mi a valóság? Van amiben egyetértek veled, de nagyon sok mindenben más a valóság számomra mint számodra. És elképzelhető, hogy egyik sem az igaz valóság. Ha ez így van, akkor még mindig jobb az a valóság, amely alapján szép a világ.
huebschen
@zotyo: néha van 1-2 jó meglátásod, de ez a stílus nekem durva.
További szép napot!
Off.
zotyo
Sajnos nem vagyok vallásos és a világ nem szép hanem pont olyan amilyenné formáljuk. Ha befelé fordulsz akkor meg pont olyan lesz számodra amilyenné mások formálják.
Ideális a viselkedésformád a társadalmat önkényesen átalakítók számára. azt csinálnak felőled amit akarnak. Én nem ilyen vagyok.
Amúgy nem a stílus durva hanem az élet. Ha a strucc bedugja a fejét a homokba attól még vígan harapdálják az oroszlánok.
nanena
@zotyo: És mi van ha a te világlátásod a vallás?! Egyébként mindenki hisz valamiben. Ettől még hite nem lesz bigott.
De Te nem választasz, hagyod magad a fájdalmaid által vezéreltetve élni. Én választok. Mert aki választ, az a boldogságot és szeretet választja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.