A Biblia több mint 300 próféciát említ csak magáról Jézusról – és valamennyit évezredekkel, de legalábbis évszázadokkal a születése előtt jegyezték fel. Lukács evangélista Jézust idézve összefoglalja, hogy minek kell a próféták írásai alapján beteljesülnie: „Íme, felmegyünk Jeruzsálembe, és beteljesedik minden az embernek Fián, a mit a próféták megírtak. Mert a pogányok kezébe adatik, és megcsúfoltatik, és meggyaláztatik, és megköpdöstetik; És megostorozván, megölik őt; és harmadnapon feltámad". Milyen próféták írásaira is utalhatott itt Jézus, akinek a halálát és a feltámadását ezekben a napokban a keresztény világ tömegei ünneplik?

Feltöltő: Panpeterstop blog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ilyen ez az élet...mindenki mindent a maga módján magyaráz meg...
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek !
Equus
akkor én most prófétálom nektek: hamarosan lesz hézag a talpatok és föld között. Addig is örüljetek és habonyozzátok az éltetek, mert bizony mondom néktek, még a rogánt szállító helikopter sem maradhat örökre az égben. Ahogyan az égi madaraknak, úgy az emberfiának is, bármily magasan szálldogál előbb-utóbb vissza kell térnie a földre, földbe.

Hogy Szt. Brigittával éljek: Ezokából bizony mondom néktek, hogy eljövend az idő, amikor jobb szemetek kitolatik, jobb kezetek eltöretnek, jobb lábatok megsántul, hogy megesmerjétek bűneitek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.