Két nappal a török referendum előtt Erdogan török elnök (aki prezidenciális rendszert akar bevezetni) azzal fenyegette meg Európát, hogy az „hamarosan török lesz”. Sőt, még meg is fenyegette a kontinenst annak eltörökösítésével. „Európa arcán a smink szétfolyik”, mondta Erdogan híveinek egy nagygyűlésen a Fekete-tenger melletti Giresun városban. Majd azzal folytatta, hogy alóla kibukkan „a fasiszta, rasszista, idegenutáló, iszlámellenség arc”. Ezután Európa elöregedéséről mondott egy-két tényszerű dolgot és elmondta, noha csak ötmillió török van a kontinensen, de ők majd az arcukra alakítják Európát.

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Na még ez köllött jönnek a szaracénok , na bassza meg pedig 150 évig má voltak itt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@sók: így van, Európát kretének lakják mint ez az iszlámimágó vektor is például.
Ördögvadász
@Peller Anikó: honnan veszed, hogy 'vektor' iszlámigágó? Amerikát meg kik lakják?
Peller Anikó
@Ördögvadász: köszönöm kérdésed, onnan, hogy az iszlámpistákat imágja. Minket nem imág.

Amerikát az amerikai pisták lakják. Dél Amerikát a dél amerikai pisták, észak Amerikát az észak amerikai pisták lakják, jól.

Származásuk szerint afrikai eredetűek ha hinni lehet a tudományoskodó pistáknak, de ez a része a kérdésnek akadémikus. A kérdés az, hogy az ottlakók kívánják e a bevándorlók millióit vagy sem. Amelyiknek több esze van az békében szeretne élni és nem azon aggódni mikor vágják el a torkát a fanatizát idegentest vallású népcsoportok akik ugrásra készen várják az ördogánfélék uszítását.
Ördögvadász
@Peller Anikó: ezt a becses eszmefuttatást biztosan a maya benszülött is szivesen olvasná:)
De nem teheti.
Erdogan talán még megteheti Putyin jóvoltából, de ha az imperialista bandita a sikeresen megpuccsolt szultán bõrét kitömhette volna, most nézhetnénk az országat. És a nemzetét.
Akár a jugoszláv, vagy az ukránt, hogy csak itt a szomszédba maradjunk.
A fehér ember a gonosz! Vagy talán az iszlám vallású? Vagy talán a zsidó vallású? Vagy...talán a hatalom? Vagy az ördogánfélék?...
Peller Anikó
@Ördögvadász: Nem gondolom, hogy kellene keresni a gonoszt. A vezérlő elv, hogy képes legyél megvédeni a hazádat. Ha nem vagy képes rá úgy jársz mint a mayákok.

A török mindigis terjeszkedni akart, mert szapora népség. Ez nem gonoszság, próbálkoznak.

Viszont ha mi hagyjuk, mert van egy csomó békében nevelkedett, elaggott agyú idióta hazaáruló Európában, akkor megérdemeljük a sorsunkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.