Két nappal a török referendum előtt Erdogan török elnök (aki prezidenciális rendszert akar bevezetni) azzal fenyegette meg Európát, hogy az „hamarosan török lesz”. Sőt, még meg is fenyegette a kontinenst annak eltörökösítésével. „Európa arcán a smink szétfolyik”, mondta Erdogan híveinek egy nagygyűlésen a Fekete-tenger melletti Giresun városban. Majd azzal folytatta, hogy alóla kibukkan „a fasiszta, rasszista, idegenutáló, iszlámellenség arc”. Ezután Európa elöregedéséről mondott egy-két tényszerű dolgot és elmondta, noha csak ötmillió török van a kontinensen, de ők majd az arcukra alakítják Európát.

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Na még ez köllött jönnek a szaracénok , na bassza meg pedig 150 évig má voltak itt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
@Equus: nem, nem. Sajnos Európa a beteg, az ördogánnak igaza van, máris rengeteg a török Európában. És a hazaáruló politikusok még az arabok millióit is a nyakunkra hozzák.

Az olasz gazemberek meg a négerek millióit. Százmillióit.
Grafix69
Na még ez köllött jönnek a szaracénok , na bassza meg pedig 150 évig má voltak itt.
Nessy
érdekes, hogy a nyugaton élő törökök lelkesen szavaztak hatalmat Erdogánnak.
persze, azért nem valószínü, hogy hazamennek majd élvezni amire szavaztak.
egyvandor
@Nessy: A törökök azért hagyták el az országukat, mert ezzel életminőségük óriási mértékben javult. Igaz nem sikerült kitörniük a vendégmunkás pozíciókból. meg vallásosságuk miatt sem tudtak igazán integrálódni, de nem tudom elképzelni, hogy az Európában felnőtt törökök igazán magukévá tudnák tenni erdogán rendszerét. Azzal valahol ők is tisztában vannak hogy akkor csöbörből vödörbe kerülnének. Most ilyen idők járnak a suttyók lettek divatosak a politikában, de ennek előbb utóbb lehet hogy véresen, de vége szakad.
Szókrakész
Amit 500 éve fegyverrel nem tudtak megtenni, ahhoz most elég egy pár tollvonás.
quadrocopter
és ez a köcsög szeretne az unió tagja lenni? Nem elég, hoigy NATO-tag?
F_Viktor
Ennek fényében vált igazán veszélyessé Európára putyler Aszad támogatása.
+ A "fasiszta, rasszista, idegenutáló, iszlámellenség arc"-ot pedig orbán és a magyarok magukra is vehetik!
Peller Anikó
@sók: így van, Európát kretének lakják mint ez az iszlámimágó vektor is például.
Ördögvadász
@Peller Anikó: honnan veszed, hogy 'vektor' iszlámigágó? Amerikát meg kik lakják?
Peller Anikó
@Ördögvadász: köszönöm kérdésed, onnan, hogy az iszlámpistákat imágja. Minket nem imág.

Amerikát az amerikai pisták lakják. Dél Amerikát a dél amerikai pisták, észak Amerikát az észak amerikai pisták lakják, jól.

Származásuk szerint afrikai eredetűek ha hinni lehet a tudományoskodó pistáknak, de ez a része a kérdésnek akadémikus. A kérdés az, hogy az ottlakók kívánják e a bevándorlók millióit vagy sem. Amelyiknek több esze van az békében szeretne élni és nem azon aggódni mikor vágják el a torkát a fanatizát idegentest vallású népcsoportok akik ugrásra készen várják az ördogánfélék uszítását.
Ördögvadász
@Peller Anikó: ezt a becses eszmefuttatást biztosan a maya benszülött is szivesen olvasná:)
De nem teheti.
Erdogan talán még megteheti Putyin jóvoltából, de ha az imperialista bandita a sikeresen megpuccsolt szultán bõrét kitömhette volna, most nézhetnénk az országat. És a nemzetét.
Akár a jugoszláv, vagy az ukránt, hogy csak itt a szomszédba maradjunk.
A fehér ember a gonosz! Vagy talán az iszlám vallású? Vagy talán a zsidó vallású? Vagy...talán a hatalom? Vagy az ördogánfélék?...
Peller Anikó
@Ördögvadász: Nem gondolom, hogy kellene keresni a gonoszt. A vezérlő elv, hogy képes legyél megvédeni a hazádat. Ha nem vagy képes rá úgy jársz mint a mayákok.

A török mindigis terjeszkedni akart, mert szapora népség. Ez nem gonoszság, próbálkoznak.

Viszont ha mi hagyjuk, mert van egy csomó békében nevelkedett, elaggott agyú idióta hazaáruló Európában, akkor megérdemeljük a sorsunkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.