El kell-e hagynia Orbán Viktor Magyarországának az Európai Uniót? – Több EP-képviselő már nyíltan feszegeti ezt a kérdést. Az euroszkeptikus magyar miniszterelnök elindította a nemzeti konzultációját, amellyel Brüsszelt szeretnék megállítani. Az ügyben Jean-Claude Juncker bizottsági elnök is megszólalt. Szerinte Brüsszel szidása azután, hogy Orbán is aláírta az unió egységéről szóló Római Nyilatkozatot a magyar miniszterelnököt minősíti, nem az EU-t.

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@vadnarancs: Hagyd a francba, ez a program az orban seggeben melegedoknek a hulyesegeit nyomatja, onnan kandikal ki... Nem a sajat gondolatait irja, kar a klavit koptatnod erte...;o((
ha pedig egy orszag nem tartja be az altala irt alapszerzodest, bizony akkor szepen ki lehet abbol a tarsasagbol rugni, ugyanis sehol nincs lefektetve az alapszerzodesben, hogy nem lehet... Tett ezert eppen eleget orban basi meg a rablobandaja, csak sajnos, akkor nem orbanekkal tolnak ki, hanem a masik 8 es felmillio magyarral, akiket orban a szemelyes ellensegenek tekint, miutan ok nem hajlandok beallni ot dicsoiteni...
Oket mar nem erheti meglepetes: penz az offshore cegekben, kulfoldi bankszamlakon, hazai foldben, ingatlanban - orbannak allitolag mar fel Erdely a tulajdona, ezert is imadja oket annyira. Pedig ha tudna, hogy a romanok n em fognak szarozni: ugy felhuzzak oket a kedves csaladjukkal egyutt, mint a pinty. Lehet, hogy ezzel nagyon rossz pontot szereznek az EU-ban, de nem engedik magukat hulyenek nezni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Minden önkényúr és a körülette levő talpnyaló sleppje abban a tévhitben éldegél, hogy örökké hatalomban maradnak. Ezek az emberek valóban agyhalottak, mert nem tanulták meg a történelem leckéjét: egyetlen hatalom sem tart örökké. Ami annyit jelent röviden és velősen, hogy előbb vagy utóbb, de keményen megfizetnek a gaztetteikért, amit most elkövetnek. Toporzékolhatnak, de ez ellen semmit nem tehetnek egyszer eljön a vég. Az mennyire buta ember már, aki azt hiszi, hogy ha védelmezi Orbánt az megúszhatja. Ugyan már. Pláne a mai világban pillanatok alatt lekövethető és listázható az illető így nem fogja tudni letagadni kinek a talpát nyaldosta anno és természetesen e szerint lesz megítélve.
libellle
@Csizmás Kond: èn is váalszolok neked katze, az EU adja a rengeteg pénzt. A magyar állam fizet kb. 920 millio € évente és visszakap ÖTEGÈSZ NEGYMILLIARD €-t. A penz a nyugati államok adójábol van. Ugyanis nallunk nyugaton a legnagyobb hatalom az adóhivatal. Németország csupán példának fizet évente az EU-ba 14 MILLIÀRD €-t évente még ezt megtoldja 6-9 MiLLIARDAL!! ,
Csizmás Kond
@libellle: A Magyar állam fizet...és a pályázók kapnak...ezt nem tudod felfogni...még csoportosan is képtelenek vagytok rá...pedig súghatnátok is egymásnak .
libellle
@Csizmás Kond: HMMMMMM ??? erthetetlen amit leirtál. Kik pályáznak? pénztaros lörinc stromann orbán viktor zsebére? vagy mit kellen megérteni.?
Csizmás Kond
@libellle: ...kik ...nem az állam ..magánszemélyek társaságok cégek akárki...
verőce21
Az EU központját már nem is Brüsszelnek, hanem Soros­ville-nek, de még inkább Sorosgrádnak kellene nevezni. Ki tudja, talán éppen 87. születésnapjára akarnak kedveskedni főelvtársai a kvótaper befolyásolásával és a V4-ek ellen fordításával?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.