Christian Kern szerint az uniós támogatásokkal lehetne rábírni Magyarországot és Lengyelországot, hogy tagozódjanak be egy közös európai politikára.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
@durbincs: Tanulj már meg magyarul te büdös román!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
@1magyar: Orsós majd beenged pár ezer török testvért, csak hogy imponáljon Erdogannak. Akkor azok jó migráncsok, mint a letelepedési kötvényt vásárlók?
1magyar
@vadnarancs: Neked jók ezek a primitív, semmirevalók?
Sámannus
Ez a szarjankó csak utazott a demokrácián, és úton útfélen meglopta a hazáját lassan azok is belátják akik szemet hunytak sületlenségein mint aki így harangozta be jövetelét .Egyre magasabb lesz a nap pályája,és mi várjuk, hogy kitavaszodjon.
A kecskebaszó Sólyom utána leckét kapott dorongolásból. kihez szólhatna ezután?
vadnarancs
@1magyar: Mármint Orsós és a sleppje meg a neki szavazó románok? Itt is azok verik magukat, trollkodnak egy kis alamizsnáért... Tudod a troll-neveket, vagy soroljam?
vadnarancs
@durbincs: Tanulj már meg magyarul te büdös román!
quadrocopter
@vadnarancs: Nem fog, akkor ótvaros bocskoros, hogy nem fog, de fő gond az, hogy borzalmasan buta és primitív! Ki kell tiltatni az oldalról! Regisztráljon az "[email protected]"-ra!

" „Aki nem tartja be a szabályokat, nem lehet a támogatások nettó haszonélvezője 14 milliárd euróval vagy 6 milliárd euróval, mint Lengyelország és Magyarország. " Ez a lényge, de lépjetek már vazze, le kell rendesen szopatni a mocskos rezsimet és akkor azok is felébrednek, akik eddig lapítottak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.