Isten felhatalmazta rá Trumpot, hogy megsemmisítse Kim Dzsong Un-t – állítja Robert Jeffress baptista lelkipásztor, aki nem mellesleg egyike Trump főtanácsadóinak. A texasi lelkipásztor vezette a hálaadó imát az elnök beiktatásának napján. “A Bibliában, a rómaiaknak írt levélben is benne van, hogy Isten lehetővé teszi bármilyen eszköz igénybevételét – ide értve a háborút is – ha a Gonosz megállítása a cél. Észak-Korea esetében így Isten felhatalmazást ad Trumpnak, hogy megállítsa Kim Dzsong Un-t – írja a Washington Post.

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@1magyar: ÉKoriu irtózatos hadsereggel rendelkezik. Ha nem írtja ki őket, akkor várható egy invázió. Úgyis sokan vagyunk.

Úgy nincs értelme háborúzni amit az amcsik Arábiában csinálnak, szétlövik a sivatagot mindenféle lézeres bombákkal, közben meg szétrajzanak ezek az öngyilkos iszlámtudatúak az egész világban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Addig bizergálják az indítógombot, míg a rakéta valóban elindul, aztán csak ásóval felszerelve indulhatunk a temetők felé, lesz még talán annyi időnk, hogy elássuk magunkat, mert tévedés lenne azt hinni, ez csak É-Korea, éa az USA. háborúja lesz, ebbe mindenki akinek van atomfegyvere be fog szállni !!!
Oszt. ENDE...
Pálinkás Pál
@1magyar: És miért...mert ha keményebben lépnek fel ..a sok jogvédő egyből ajvékol...katonailag Szíriát kb egy nap alatt földdel egyenlővé tudnák tenni!!!
1magyar
@Pálinkás Pál: A jogvédőket kellene Szíriába elküldeni az isishez, hogy beszéljék meg!
De nem hinném, hogy Amerikát érdekelnék különösebben a jogvédők, hiszen azok a barmok tapossák földbe az emberi jogokat.
papa.49
@anka: Azt mondja a trampli ,,nekem nagyobb van öcsi,, DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
anka
@papa.49: - igen..., a kép is úgy ábrázolja! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.