A magyar kriminalisztika egyik legnagyobb botrányának főszereplőjét idén nyáron ítélték jogerősen öt év börtönre, de annyit volt előzetesben, házi őrizetben és lakhelyelhagyási tilalom alatt, hogy máris szabadulhat. Öt évet és ötmilliós büntetést kapott Kulcsár Attila A Fővárosi Ítélőtábla a brókerügy többi vádlottjánál is tovább enyhítette, vagy helybenhagyta az első fok ítéletét. Kulcsár Attila vádlott (elöl jobbra) az ellene és társai ellen sikkasztás, vesztegetés és más bűncselekmények miatt folyó megismételt eljárás tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken 2015. december 29-én (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)Fotó: Koszticsák Szilárd Öt hete vonult börtönbe Kulcsár Attila, a 2003-ban kipattant brókerbotrány főszereplője, akit még a magyar igazságszolgáltatás lépcéjével mérve is rendkívül sokáig húzódó perben végül 2017 nyarán ítéltek el jogerősen öt év bortonre. Most pedig már szabadulhat is. A Magyar Idők értesülései szerint a jövő héten már ki is jöhet a börtönből, mert a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Miből fogja tudni kifizetni ezt a (számára) írdatlan összeget? És ez a borzasztóan hosszú világtól való elzárása.
Totál depi lesz a végére ez a szerencsétlen. A megmaradt, becsületes lopással megszerzett, pénzt kénytelen lesz pszichiáterekre költeni.
namihami
@TASzSz: Mínusz a megfelelő személyeknek leosztott százalék.
Tudod: Krisztus koporsója...
TASzSz
@namihami: Lehet hogy a szálak Bécsbe nyúlnak ... még az egykori Postabank is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.