Egységes légvédelmi rendszert hozott létre Szíriában az orosz és a szíriai haderő - jelentette ki Szergej Mescserjakov vezérőrnagy, az orosz légi- és űrerő parancsnokhelyettese pénteken a kubinkai Armija 2017 haditechnikai fórumon. A tábornok az orosz katonai vezetés szíriai helyzetértékelését ismertető egyik kerekasztal-beszélgetésen arról számolt be, hogy megtörtént az orosz és a szíriai légtérfigyelési eszközök információtechnikai összekapcsolása, és a szíriai radarokról az összes információ befut az országban állomásozó orosz kontingens harcálláspontjaira. Oroszország egy rádiótechnikai zászlóaljat, valamint Pancir-Sz és Sz-400-as légvédelmi rendszereket állomásoztat a hmejmími légitámaszponton. Mescserjakov emlékeztetett arra, hogy az orosz légvédelmi rakéták 400 kilométeres sugárban, 35 kilométeres magasságig képesek megsemmisíteni a légi célokat.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
@quadrocopter: a jogfolytonosság fölött vita nincsen. Az USA ugyanaz, amelyik nagyipari módszerekkel irtotta a civileket korábban. Ezt a tevékenységét még most is jogszerűnek tartja, a "vae victis" elve alapján. Elvük: Amerika megvédi az érdekeit a világ bármely pontján. Igazuk van. És igazuj van zoknak is, akik úgy gondolják, ha Amerikának szabad, akkor talán nekik is.

Véleményem: ha az oroszok nem avatkoznak be Szíriában, akkor az Iszlám állam még most is működne, lenne mitől Amerikának védeni a világot és szedni a védelmi pénzt.Hogy közben teherautóplatón levágják a fejét kis srácoknak, asszonyokat ásnak be gödörbe és agyonköveznek, stégről lőnek be férfiakat a vízbe, ez Amerikát egy percig nem érdekelné. Egy érdek van: az övék. Ennek az oroszok keresztbe tettek és csak köszönet és hála jár érte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Donáld Tramp: Neked hiba! Nekem elég volt anno Jung elmélete is!
Donáld Tramp
@quadrocopter: Művelt vagy, de legalább tudom. és most tényleg vége.
quadrocopter
@Donáld Tramp: "És részemről ezzel lezártan ezt a parttalan vitát.." Itt nincs semmilyen vita, csak egy üres állításod van, üres kontetó-elméleted van és egy függőben maradt válasz nélküli kérdés!
Donáld Tramp
@quadrocopter: Szegény amcsik ha most bekerülnek a Szír légtérbe. :D :P :)
quadrocopter
@Donáld Tramp: A hídon akkor kell átmenni, amikor odaértünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.