Ursula Weitgasser, az osztrák orvos úgy véli, hogy a magyar kormány nem tiszteli 1956 emlékét. Ez nem pusztán üdülési projekt, segíteni szeretnénk visszaadni a menekült családoknak a normális életérzést” – válaszolta a Magyar Nemzet megkeresésére Ursula Weitgasser, annak a Zala megyei esztergályhorváti teleknek a tulajdonosa, ahova szeptemberben több turnusban menekültstátust nyert családok üdültetését szervezte a Migration Aid. Az osztrák orvos azért választotta partnernek a civileket, mert ismeretei szerint ez az egyetlen magyar szervezet, amely Magyarországon következetesen segít a menekülteknek. A szemészorvos elmondása szerint korábban önkéntesként segített a röszkei és a körmendi ideiglenes táborban, ahol megdöbbentőnek és sokkolónak találta, ahogyan emberekkel, köztük gyerekekkel bántak a hatóságok. hirdetés A déli határon a tranzitzónában felállított táborban rosszul táplált gyerekekkel találkozott, valamint annak is tanúja volt, amikor a gyerekeik szeme láttára...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
téged kellene bekvártélyozni, de sajnos az erre szolgáló intézményt a Hűvösvölgyí úton bezárták! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@durbincs: jaj te szerencsétlen retardált barom, ennyire még te sem lehetsz hülye! =))
picike1
ugy van amen mentek @quadrocopter: @durbincs:
quadrocopter
@durbincs: Mellényúltál tahó? Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, költözni fogsz, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! He?
quadrocopter
@durbincs: Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, költözni fogsz, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! He?
quadrocopter
@durbincs: Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, költözni fogsz, a bűzöd se maradjon a fészekben, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! He?
quadrocopter
@durbincs: Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, költözni fogsz, a bűzöd se maradjon a fészekben, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! He?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.