Orbán Viktor hivatalos facebook oldalán tette közzé az alábbi képeket a Szingapúri látogatásról. Országunk arcait láthatják, a miniszterelnököt és feleségét, amint Magyarországot képviselik. A képek magukért beszélnek, nézzék és ámuljanak!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
Izééé... nem tudtam, hogy OV-t Áderné kísérte el a Távol-Keletre :O

A képeken Orbánné látható, szegény, hogy megvénült :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
first-lady??? Az csak egy dolog, hogy MO-n nincs elnöki rendszer sem, de hogy ez a tyúkszaros lábú paraszt-luvnya???
glorianna
Izééé... nem tudtam, hogy OV-t Áderné kísérte el a Távol-Keletre :O

A képeken Orbánné látható, szegény, hogy megvénült :(
karma1
Atyavilag! Hiaba, allati talalo volt a "mnosono es a tsz elnok" meghatarozas,... Bar azert egy Burgert Robert babolnai gazdasagi elnok azert sokkal jobban nezett ki,...:o)))
Az Aniko asszonynak se haja, se sminkje, se egy normalis ruhaja, amiben megjelent volna,...
Ekkora szegyent,...
nezelodo
@:karma1 "Bar azert egy Burgert Robert babolnai gazdasagi elnok azert sokkal jobban nezett ki,...:o)))"
Ráadásul hozzá képest mennyivel jobb gazdasági eredményeket ért el!
colibri
Nem értem, miért kellene ámulni az orbán házaspáron? Csak hozzák az itthon megszokott formájukat. Az asszony egyszerű, mint a faék, a köpcös, meg mostis majd kifolyik a megszokott gyűrött öltönyéből. Mi ezen az ámulni való??
emerencia
@karma1: Remélem nem beteg mert azt senkinek nem kívánom. Úgy néz ki mint akinek a megfáradt munkásasszony az imidzse. Egy közszereplőnél ez nagyon rossz választás. Ugyan ki hiszi el neki, hogy nincs pénze fodrászra és valakire, aki segít a külsejét a pozíciójához igazítani? Az is elég hihetetlen, hogy nem kap ahhoz orvosi segítséget, hogy néhány kilót felszedjen. Szüksége lenne némi bacon botoxra. Nem akarom bántani a kinézete miatt de így pontosan olyan hiteltelen mint a férje politikája.
papa.49
Megtekinthető a csutigeci, meg a mosónő ))))))))))))))))))))))))))))))))
karma1
@nezelodo: Azt mar nem is mondom, hogy o egy csodatevo volt, tokeletes szakember...:o)))) Egy napon nem is lehet ezzel a disznool-szokevennyel emliteni...:o)))
karma1
@emerencia: Nem kivanonm neki, hogy meg beteg is legyen - en sem -, bar semmit nem tesz a nepert - horthynak legalabb azt mondta a felesege, hogy ne koltozzenek a Varba, mert onnan fogjak kidobni oket a felduhodott emberek,... Aniko asszonynak lehetne beleszolasa, ne'mi iranyitasa ennek az elmebetegnek...
Egeszen biztos, hogy az elmebetegtol megkapja a magaet verbalisan es fizikalisan is, tehat csak rajta mulik, hogy mit kezd az eletevel.
Gondolom, egy ilyen control-freak szemelytol nem lehet elvalnia, es nemcsak a politikai meggondolasok miatt.
(A control-freak-re nem ismerem a magyar kifejezest, de olyan szemelyt jellemeznek igy, mint orban, aki mindent a sajat dontese ala akar vonni, mindenrol tudni akar, a legfontosabb szemelynek gondolja magat, es benne van a bipolaris depressziosok es a skizofrenek osszes hangulatvaltozasa. Te fogod tudni, hogy mire gondolok...:o)))
emerencia
@karma1: Igen és még az is fura, hogy most már nemcsak a laza, szabad programokon tartja a zsebében a kezét, hanem akkor is amikor végképp nem illene. (Sajna Hitler jut eszembe róla, aki a háta mögé rejtette a remegő kezét.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.