A spanyol kormány katalóniai megbízottja bejelentette: kiiktatták a vasárnapra tervezett függetlenségi referendum szavazó- és szavazatszámláló rendszerét

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Igy kell ezt csinálni! Igy korrekt! oszt jó napot!
staro2
Spanyolország semit nem tanult az elmúlt 500 évből.
A katalán kérdést felsőbbséges spanyol gőggel és erőszakkal megoldani ne lehet.
Ha igaz a hivatkozott közvélemény kutatás(t.i. a függetlenséget csak 41-42 % támogatja) akkor semmit nem veszítettek volna ha engedik a szavazást.Persze ha csak amolyan századvég szintű akkor hiába minden erőszak ,Katalónia úgyis független lesz előbb-utóbb.
A katalánok még emlékeznek a polgárháborúra és ez a spanyol lépés csak elmérgesíti a helyzetet.Nemsokára előkerülnek a piros fekete zászlók is a köztársaságiak mellett.
relatív
A Brexit óta felerősödött az a tendencia - jellemzően a kapitalista attitűd folyamadványaként -, hogy az adott időben ' gazdagabb ' terület, közösség ( de gondoljuk meg ez változhat ! ) a kevésbé erőteljesebb társat, vagy szövetségest a saját önzése, a mások iránti megértés erőteljes hiánya miatt elhagyni, kidobni szándékozik.

Egy jobb - manapság annyit átkozott .- rendszerben éppen fordítva alakultak, alakulnak a 'viszonyok ' !

Az emberiség kedvező túlélése érdekében ezen erősen el kellene gondolkodnia minden értelmes embernek, ebben mutatkozik meg az értelem egyértelműen !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.