A neten terjed ez a videó, melyen az látható, hogy egy férfi üti-vágja a kutyáját, mert az nem figyel, amikor az ABC-t "tanulják". 

Egymás után többször pofon vágja az állatot. A nagyobb ütések után a kutya megpróbál némi ellenállást kiváltani, belekap egy kicsit a gazdája kezébe, de inkább csak ignorálni próbálja azt. Nem tud kiszabadulni, mert a férfi fogja a mancsát, melyhez egy tollat szorít, úgy tűnik azzal az érthetetlen szándékkal, hogy az állat írja le a betűket...

A videó Indiában került fel a közösségi hálóra, ahol mint vicces videó kezdett el terjedni. Több állatvédő szervezet, köztük a PETA is felelmelte a szavát a videó ellen és felszólították a hatóságokat, hogy lépjenek fel a zavarodott férfival szemben. 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Az a hülye indiai gyerek sem tud olvasni, hogy várhatja el egy kutyától?
1magyar
A két kutyánk közül a kisebbik pacsit ad, puszit ad, amit mondunk neki - szófogadó.
A másiknak hiába mondtuk, csak nézett ránk. Hagytuk, nem akarja.
Egyszer csak magától elkezdett puszit adni és várjuk, mikor ad pacsit is.Soha nem erőltettük.
division
@1magyar: Én is imádom az állatokat, de azért puszit adni...:-)
1magyar
@division: Nekem a kezemre adják mert tudják, hogy az arcomra nem lehet, de a gyerekem megengedi nekik. Nyilván fürdik, de nem betegek a kutyáink.
Veleda
Ezt az indiait vágnám a falhoz. Vagy kötelezném, hogy hason csúszva szimatolja ki merre járnak a pockok a kertben.
A kutyánkat gerinc sérvvel műtötték szeptemberben.A doki azt mondta, nem szabad lépcsőn járnia. Ezért tettünk neki egy hosszú pallót(rampának) hogy azon járjon. Először félt tőle, nem ment végig rajta. Aztán a gyerekek megmutatták neki, mit kell tennie, azóta simán végig megy a rampán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.