Egy jelentés szerint 2016-ban átlagosan valamennyivel több mint ezer eurót fordítottak egy főre. A jelentés szerint 2016-ban átlagosan valamennyivel több mint 1000 eurót fordítottak egy menedékkérőre, amely a rezsidíjak mellett az étkeztetésüket, a ruházkodásukat, és a tisztálkodásukat fedezte, valamint a havi 135 eurós fejenkénti zsebpénzt is tartalmazta. Németország 2016-ban a háromnegyedével többet költött menedékkérőkre, mint egy évvel korábban – adta hírül a német Bild Zeitung a német Szövetségi Statisztikai Hivatal jelentése alapján. Menedékkérők támogatására hetvenhárom százalékkal költöttek többet tavaly a 2015-ös adathoz képest. Közben tavaly a támogatásra jogosultak száma mintegy negyedmillióval csökkent a tavalyelőtti adathoz viszonyítva, pontosan 974 551-ről 728 239 főre. A számlát a szövetségi költségvetés, a tartományok, valamint a települések közösen állják. Ez összességében 2016-ban 9 milliárd eurónál többre rúgott, 2015-ben még csak 5,2 milliárd eurót tett ki...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@durbincs: Rád is van "pénzünk", pedig nem vagy menekült mégis közpénzből élsz, amit ráadásul loptak a gazdáid
SystemError
@simmering73: 13:05 Jól fizet ez a meló választások előtt... :)
SystemError
@durbincs: Baszki te minden bérkommentelő forintodat drogra költöd. Mennyit lehet így most keresni? Mivel egész nap ilyen állapotban vagy. Az naponta egy pár ezresbe biztosan benne van..
simmering73
@SystemError: Egy ótvar geci. Már az anyja se bírta lenyelni, ezért jött ki hátulról, hogy az apja verte volna a falra ezt a kotonszökevényt.
SystemError
@simmering73: Lehet megtette fater aztán még hülyébb lett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.