Amerikai-orosz szócsata volt az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) rendkívüli ülésén, amelyet az iráni tüntetések miatt hívtak össze amerikai kérésre.“2018-ban nem hallgatunk tovább!” – mondta Nikki Haley, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete, aki kedden terjesztette elő az amerikai kérést a BT összehívására. Haley szerint “az iráni rezsim fittyet hány népe jogaira”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...pedig a tüntetéseket ámerikánusok szervezték meg...
sokanvagyunk
Önzetlen birodalom... - miközben lakossága nagy részének most éppen majd befagy a segge, egy újabb arab országot szeretne valami "tavasszal" megajándékozni.
papa.49
Az igazság valahol a mélyben van elásva, se az amcsiknak, de a ruszkiknak sincs igazuk, az viszont köztudott tény hogy a ,,kaporszakállúak,, előszeretettel exportálják a terroristáikat szerte a világban, tehát nem értem a francia álláspontot sem !!!
Oda kell figyelni mert a hitszónokok nagyon szeretik a népet megvezetni, és a saját céljaikra felhasználni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.