Oroszország reméli, hogy a nyugati országok nem szánják rá magukat az iraki vagy a líbiai forgatókönyv szerinti "kalandra" Szíriában – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter pénteken Moszkvában.

"Ne adja az Úr, hogy ismét valami kalandorságot kövessenek el Szíriában a Líbiában vagy Irakban tapasztaltak szerint. Azt remélem, hogy most senki sem merészkedik ilyen kalandra"

- mondta az orosz diplomácia vezetője.

 Lavrov: Moszkva reméli, hogy a Nyugat nem szánja rá magát a "kalandra"

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter beszédet mond a 7. alkalommal megrendezett kétnapos Moszkvai Nemzetközi Biztonsági Konferencia (MCIS) második napi tanácskozásán, 2018. április 5-én. (MTI/EPA/Szergej Csirikov)

"Még a jelentéktelen kilengések is ismét migránsok új hullámaihoz vezetnek majd Európában"

– tette hozzá.

Lavrov szerint Oroszország cáfolhatatlan bizonyítékokkal rendelkezik arról, hogy a dúmai vegyifegyver-támadás megrendezett volt, és hogy ahhoz közük van egy – általa meg nem nevezett – ország szakszolgálatainak.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
De ők kalandozhatnak Szíriában mi? Húzzanak a picsába Putyinék! Egy mocskos geci diktátort támogatnak aki csecsemőket gyilkolászik éppen.
Nessy
Nem is tudtam, hogy Oroszország átvándorolt Szíriába? Azért Krimnél kicsit messzebb lévén, nehéz lenne annektálni! Ergo Putyinék is csak kalandoznak Sziriába, aztán ha már ott vannak csinálnak egy kis fegyver próbát, meg meggyilkolásznak pár ezer ártatlan civilt!
Nem álságos ez egy hangyafülnyit Lavrov elvtárs?
Vagy egyes külügyéreknél alapkövetelmény a tények tagadása, a fenyegetés, sértegetés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.