Így még nem dicsérték meg a diktátort Nyugatról, az biztos.

"Nyitott és tiszteletre méltó" embernek nevezte Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőt Donald Trump amerikai elnök Emmanuel Macron francia államfővel folytatott tárgyalásai után.

Az elnök konkrét helyszín és időpont említése nélkül közölte: nagyon rövid időn belül találkozik az észak-koreai vezetővel. Hozzátette: Észak-Korea azt szeretné, hogy a találkozóra a lehető leghamarabb kerüljön sor.

Trump szerint Kim Dzsong Un "nyitott és tiszteletre méltó"

Fotó: pixabay.com CCO

Donald Trump közölte: Iránról lényegbevágó tárgyalásokat folytatott a francia államfővel, a későbbiekben – mint fogalmazott – valamiféle megállapodásra is jutnak az ügyben.

Trump konkrétumot nem mondott, de azt hangoztatta: a döntés nyomán erőteljesen kell fellépni.

Van megoldás a vitás kérdésekre – fogalmazott Donald Trump amerikai elnök az Egyesült Államok és az Európai Unió közötti kereskedelmi vitákra utalva.

Az amerikai elnök az acél- és alumíniumipari termékekre kivetett amerikai védővámok miatti vitát "komplikáltnak" nevezte, mivel Franciaország az Európai Unió tagja, és az Unió szerinte elfogadhatatlan kereskedelmi korlátokat állított.

Trump leszögezte: szívesebben tárgyalja meg a kereskedelmi kérdéseket kétoldalú megbeszéléseken, közvetlenül Franciaországgal.

A Kínával folytatott kereskedelmi vita megoldására az amerikai elnök "jó esélyt" látott, és bejelentette, hogy Steve Mnuchin pénzügyminiszter néhány napon belül Kínába utazik.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez az ember elég labilis. Egyik pillanatban a torkát elvágná a másiknak a következőben úgy nyal neki mintha muszáj lenne.
fekete
Azert szankciozta'tok edig az egesz vilagal te lokott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.