A szabadkőművés összeesküvésekről szóló írásairól és durván antiszemita előadásairól ismert Raffay Ernő történész által készített kiállítással emlékezik Trianonra az Ottawai Magyar Ház június 3-án.. A kiállítás a Várpalotai Trianon Múzeumból érkezik Kanada fővárosába, amelynek összeállításáért Raffay mellett Szabó Pál Csaba is felelt, aki egyben a várpalotai múzeum vezetője. Mint ahogy azt az Átlátszó című lap korábban kiderítette: Bayer Zsolt fideszes publicista–aki durva szófordulatairól, rasszizmusáról, cigány gyerekek elgázolását szorgalmazásáról ismert–szintén a Trianon Múzeum Alapítvány kuratóriumi tagja.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mindet akkor mikor a héten a mi derék külgarázdánk - az intézmény és a tróger főnöke - azzal dicsekedett, hogy „Magyarországon zéró toleranciát hirdetünk az antiszemitizmussal szemben”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.