Transzvesztiták az elnöki palotában, megfenyegetett rajongó, rekordnépszerûtlenség - Macron kilátástalan helyzetben. Mi a népszerűtlenség oka? Nincsenek megfelelő törvények az illegális migránsok ellen, hetente talál ki új (és megvalósíthatatlan) tervet a migránskrízisre, és ha mond valamit, néhány nap múlva az ellenkezőjét mondja. A Soros-hajónak is nevezett Aquariust, fedélzetén közel 700 migránssal, először be akarta engedtetni az olaszokkal, össze is veszett a bevándorlásellenes olasz miniszterelnökkel. Utána viszont ő maga félt beengedni a hajót. Majd amikor az új baloldali spanyol miniszterelnök megengedte, hogy náluk kikössenek, bejelentette, hogy akár minden második migránst beenged Franciaországba hajóról.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Attól hogy homo vagy nem (teljesen mindegy) Merkel után a leg normálisabb EU politikus!!!
bencemacska
Azt hittem egy komoly hírforrás állítja, nem olvastam el, de a kattintásért kár volt!
1magyar
@Hellcat: @Jozefina: Nektek való elnök.
Aki Én
A cím alapján biztosra vettem, hogy valamelyik hiteltelen kormányközeli álmédia. Ehhez nagyon értenek ezek az újságírást hírből sem ismerő propagandisták. Hát fogyassza akinek kedvére van. Köszi @1magyar: .
Egyébként meg ki nem szarja le, hogy ha a Makaróni kolbászkedvelő?
kulabombaafityiszre
Szerencsére nálunk ilyen nem fordulhat,mert a mi Viktorunk tisztességes liberális,akarom mondani,keresztény katolikus,vagyis inkább református,estleg evangélikus egyház tagja.
Most már kezdek bizonytalan lenni.Aztán együtt volt a családjával Bulgáriában üdülni,aztán Anikó asszony elszólta magát,hogy évek óta nem voltak.Lehet igaz amit híresztelnek,hogy a grazi klinikára jár kezelésre?Nem tudom,bár a Viktor maga mondta,hogy skizofrén hajlamai vannak.Szóval szerencse,hogy a mi mini elnökünk élete nyitott könyv.
Az origóról inkább csak annyit,hogy a matolcsy ádámka a főnök.Igen kuszaszemé.
Nagyon szereti az apukáját és az új anyukáját,mert óriás hitelt vett fel,hogy vegyen nekik egy luxus villát.Ja, a hitel nem járt volna neki,viszont,ahol a luxus hitelt megkapta rokony a főnök.
Talán előbb ezeket kellene megmagyarázni az ádámkának mielőtt hazudozik másokról.
Hellcat
@1magyar: origós cikk beküldése után én nem keménykednék :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.