Hat méter magas bébi Trump léggömb fogadja majd az Egyesült Államok elnökét, amikor Londonba látogat július 13-án. 30 méter magasan lebeg majd Baby Trump a londoni parlament épülete fölött, hogy gúnyt űzzön az Egyesült Államok elnökéből Európában.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekes lesz, ha pont Amerika lepne ki a NATO-bol, amit leginkabb azert mukodtetnek, mert igy ellenorizni tudjak a legtobb orszagot, akiknek komoly fegyverzetuk lehet.
Azt hiszi, hogy egy atom- hidrogen- vagy neutronbombaval mindent el tud intezni a mai vilagban, amikor nemcsak Amerika fejlett, hanem a tobbi orszag is, a fo szovetsegesei (nemetek, angolok, franciak, stb.) Olyan ellensegeskedest szit a merhetetlen butasagaval, ami a II VH-t is kirobbantotta.
Nem nyugszik ez a twitterhuszar, amig ki nem robbant egy vilagmeretu balhet...
Nagy hiba volt ot meghivni Angliaba. Kivancsi vagyok, erdeklodik-e majd Meghan hercegne felol, ill. Harryek fognak-e vele - meg ha csak protokoll-szinten is - talalkozni vele?
Szerintem II. Erzsebet nem fogja fogadni az egeszsegi allapotara valo tekintettel - ami eleg hiheto is lesz - nincs szuksege arra, hogy egy diszbunko taposson bele a finom angol uralkodohazba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok