Hangosan fütyültek és fújoltak az utasok a londoni Luton repülőtéren, miután a Wizz Air törölte Debrecenbe tartó járatát pénteken.

Újabb botrány: most a Wizzairre akadtak ki a magyarok a londoni Luton reptéren

Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

Az RTL Híradó egyik nézője készítette azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy több százan várakoztak arra, hogy felszálljon a gépük, de hiába. Az utasok szerint a fapados légitársaság nem tájékoztatta őket időben a járattörlésről, így még arra sem volt esélyük, hogy egy másik gépre foglaljanak jegyet.

A videón is jól látszik, az emberek hol pokrócokon, hol egymásnak dőlve vagy épp bőröndjükön támaszkodva próbáltak elaludni a repülőtér kellős közepén. A Híradó szerint ráadásul volt olyan hoppon maradt utas, aki esküvőjére utazott volna haza.

Nem ez volt az egyetlen eset az elmúlt napokban, ami miatt utasok százai voltak kiborulva. Mint azt megírtuk, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren ideges, síró emberekről számolt be a hvg.hu egyik olvasója, szombaton ugyanis törölte Rómába és Londonba tartó járatát Ryanair. Az utas szerint semmilyen előzetes tájékoztatást nem adott a törlésekről a légitársaság, csak a gép menetrendben kiírt indulási időpontja után közölték, hogy törölték a járatot.

(Blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.