A Matteo Salvini vezette Északi Liga nem szeretne több állatkínzást a dél-európai országban. A jelenlegi olasz szabályozás nyitva hagy egy lehetőséget, amelynek alapján a muzulmánok mentesülnek az állatok jólétéről szóló törvény alól, így most is a boltokba kerülhetnek a halal termékek. Az új törvény alapján, amely első helyen betiltja az eljárást Olaszországban, arra kötelezi a húsforgalmazókat, hogy minden import terméket, amely állatok kivéreztetésével, a halal módszerrel készült, tüntessék fel a csomagoláson.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Aki és amelyik ország vezetője engedélyezi ezt a muszlim állatkínzást ugyanúgy a halal eljárással kellene kivégezni!
karma1
@1magyar: Jaj, mar megint jossz a totalis tudatlansagoddal! Halvanylila fingod nincs dolgokrol, es egy propagandacikket azonnal kritika nelkul el is fogadsz, meg bekuldesz.
Tudod, mit jelent ez az egesz eljaras? Hogy az allatokat egy torokatvagassal, SZENVEDES OKOZASA NELKUL olik meg, es TELJESEN KIVEREZTETIK - a zsidok is es az arabok is igy keszitik elo a hust a fogyasztasra - ez a halal es a koser kaja keszitese is.
Nalunk a husuzemben ugy olik meg a birkakat es a teheneket, hogy elobb enyhe elektromos aramutessel elkabitjak oket, es ami birka muszlim allamokba kerul, afolott egy muszlim imam egyenkent imat mond el. O semmi mast nem csinal a husuzemben, mint az allatok felett elmondja ezt az imat. Es azt is allandoan ellenorzi, hogy az allatokat tokeletesen kivereztessek.
A zsidok meg a tojast ugy utik fel, hogy egyenkent egy uvegpoharban, es ha a feherjeben akarmilyen kicsi ve'rpotty van, akkor azt a tojast KIDOBJAK, mert allati ver van benne. Ez egyaltalan nem ellenkezik a mialtalunk megszokott huskezelesi eljarasoktol, bar nalunk ezt nem ellenorzik szigoruan. Ha valaha az eletedben ilyen "halal" vagy "koser" jelzesu kajat eszel, akkor az elerheto legtisztabban keszitett kajat eszed, te alultajekozott!
Ha nem tudnad, MINDEN elelmiszernek - meg a Coca Colanak meg a krumplichips-nek meg a tejnek, yoghurtnak is halal-nak kell lennie, kulonben muszlim vagy zsido nem fogja megvasarolni a cikket.
Azert kivancsi lennek arra, hogy az Olaszorszagban levo zsidok ezutan mit fognak enni hus gyanant? Mert ok nem eszik meg a hust, ha nem halal vagy kosher.
1magyar
Ha elkábítás után megölik és kivéreztetik - az más. Akkor igazad van, nálunk is van ilyen állatkínzás.
Csizmás Kond
@karma1: A szenvedésmentes megölés éppen abban rejlik, hogy elkábítsák az állatot...de te épp az ellenkezőét sorolod jó hosszan.
...sőt az egész zsidó kóservágás is kábításnélküli...ugyhogy lesz ennek még visszhangja.
karma1
Utalom, ha valaki ugy hazudtol meg, hogy a sajat szememmel LATTAM a husuzemben, hogy hogy tortenik az allatok leolese.
Mondom, kurvara utalom, hogy valaki megmondja nekem, hogy amit lattam, az nem is ugy volt...
No animal cruelty...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.