A francia elnök leuralná a liberális térfelet a holland miniszterelnökkel, de közben úgy alakítaná át a politikai szövetséget, hogy ne kelljen többet liberálisnak hívni, így az is csatlakozhasson, aki nem tartja magát annak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Száz szónak is egy a vége a francia elnökkel nincs szpariban, ez a csutikretén, a picsába sincs mellette, úgyhogy a csuti max. üvegbe hugyozhat az uniós szél ellenében !!!
De hogy senkinek kétsége ne legyen a jövőről, ha kimarad a csutikretén a ,,nagypolitikából,, (végre) abban a pillanatban se az oroszoknak, se a kínaiknak már nem lesz fontos a személye, megérkezik az ágyába a LÓFEJ !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
@Eriksson: Nagy divatját éljük manapság a karaktergyilkosságoknak, még a "mértékadó" média is beáll a sorba. Egyeseknek bejön ilyen és hasonló fotókat terjeszteni Macronról de az általad preferált nagyon gagyi. Lásd be, 1magyaron kívül nem sokan szörnyülködtek el rakta. Én nem enném olyan forrón a kását, mint ahogy főzöm...
Eriksson
@colibri: Á, ez csak egy fotosop a sok közül, nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki.
colibri
@Eriksson: Ugyan ezt mondtam, más szavakkal... örülök, hogy egyetértünk.
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? modor? azt natok ott a lent a sertéstelepen eegyütt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :)))) Majd jelezd, ha meguntad...!
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet... lehet, hogy
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet...
Egyébként kösz a feltételezést, de nem szoktak '"lihegni"...! Nem jutnak olíyan közel!!! :)
Borsodi
@tulipan: Igazad van egy szánalmas idióta kretén agyhalott akit az összefüggéstelen írásai tartanak életben,igaz a fideszben lehet ő egy front ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.