1989-ben megöltek egy egyetemista lányt Washingtonban. 2017-ben a gyanúsított egyik munkatársa segített a rendőröknek begyűjteni a férfi mintáját egy kukába dobott fémdobozról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az igazsag megcsufolasa lenne, hogyha a vedelem kepes lenne elerni a DNS minta kizarasat a bizonyitekok kozul, mert nem volt engedelyuk a megszerzesere.
Amikor az eredeti bizonyitekgyujtes tortent, a pasi - bunenek tudataban - megtagadta a mintaadast - ez valoszinu jogaban all(t), es most, hogy bebizonyosodott hogy ezerszazalekig o volt a gyilkos, akkor hagyjak ot futni, mert nem volt meg egy szaros papir ?
Ez az igazsagszolgaltatas szemenkopese - gyakorlatilag bebizonyitja, hogy a bunozonek vannak csak jogai ebben a vilagban, es elete vegeig rohoghet a markaban, mert a demokracia szabalyai szerint szemelyisegi jogai vannak.
Azt a szegeny 19 eves lanyt senki nem kerdezte meg, hogy NEKI milyen jogai lehettek volna az elethez.

Neha ugy erzem, hogy a demokracia egy olyan intezmeny, ami megkoti sajat kezet, es utana csodalkozik, hogy megkotott kezzel nem tud hegedulni,...
Tenyleg a hulyek vilaga lettunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.