Miközben Spanyolországban kutyák tízezreit ölik meg minden évben, végre film készült arról, ahogy az állatvédők folyamatosan azért küzdenek, hogy az agarak sorsa a tömeges mészárlás helyett az élet legyen egy szerető gazda mellett. A film forgatása során egészen borzasztó állapotban lévő galgókkal is találkoztak, egy Arnold névre hallgató agarat például nemes egyszerűséggel kikötözték egy fához, majd ott hagyták, de a galgo életösztöne sokkal erősebb volt, mint a kötél, és az egyik lábfejét csontig lerágta, hogy el tudjon menekülni, majd addig bandukolt, amíg nem talált valakit, aki segít rajta.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
mérkelli kettős mérce??? Nálunk meg az halat sem lehet gömbakváriumban tartani?
Spanyoloknál meg az 5 éves gyerek szintjén lévő kutyákat kínozzák???
1magyar
Itt az idő, hogy az ilyen kegyetlen embereket kellene kiirtani. Az emberi kegyetlenség határtalan egyre növekvő az ilyen "szórakozásból" való kegyetlenkedés.
Commenter
@1magyar: miért a bikaviadalok jobbak? Nem. És azokat is nehezen fogják betiltani.
1magyar
@Commenter: Ez elég baj, de szerinted nem furcsa, hogy a halaknak az unió tiltja a gömbakvárimot?
Commenter
@1magyar: de furcsa. És az nem furcsa, hogy hörcsögöt is csak 30 cm nél nagyobb ketrecben lehet tartani? A ló másik oldala.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.