Tavaly négy feljelentést tettek az ellen a 15 éves afgán migráns ellen, akit egy 13 éves kislány megerőszakolásával is meggyanúsítottak. Tavaly márciusban egy 13 éves tinédzsert erőszakoltak meg egy mödlingi mélygarázsban. Az osztrák sajtóban megjelent információk szerint az üggyel kapcsolatban a múlt hétvégén kihallgattak egy 15 éves afgán migránst, aki azt állította, hogy semmi köze a történtekhez. A rendőrség a kihallgatást követően szabadon engedte a fiatal bevándorlót, annak ellenére, hogy tavaly négy feljelentés is érkezett ellene. Ebből három esetben szexuális bűncselekmény elkövetésével gyanúsították meg.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló, félfaroknyi, szaros pofájú Sügér!!! Te, ott a Ploesti sexbányakecódban, olyan ügyesen megtalálod mindig a hozzád hasonlókat taglaló hireket!!! Direkt szórakoztató!
tulipan
@Durbincs: Ugyan, mi lehet a hézag nálad ott, a Ploesti olajbányakecódban, Te narancsos egygolyójú seggnyaldosó, félfaroknyi, szaros pofájú Sügér? Születésedkor elfelejtettek téged, agyonütni? Ez bizony elég nagy BAJ A VILÁGNAK !Mond csk,mit keresel te itt, hiszen nem ide VALÓ vagy? a sertéstelepek valameylyikén alkalmaztam már,mint minivirsilst ? akkof meg
szaladj ám sebesen, mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetetésük meg a te egyéni feladatod ? ennyi eszed is alig maradt ? ha valaha lett volna egyáltalán? 30IQ-s fekete retek ? ha feldöntöd a vályukákat kivágnak még ebből a jó állásodból is ám ? hord már el magad innen, visszai oda, hová való vagy? tudod. a disznokáidkhoz ? Te, rettenet alacsony agyi színvonalú, egy szerencsétlen törzszülőtt!! Oszt mesélj mán', Shikari milyen színű tangákat is hord nálad? már persze, ha rajta van éppen?melyik szín is a kedvenced? piros, lila, kék sárga???
desiro
Nézzétek meg, honnan és ki?
Nekem ez elég is.
desiro
@durbincs: "Ausztria tavaly mintegy 4700 bevándorlót toloncolt ki. ÚJSÁGÍRÓ. 2019. 02. 04. 15:02 Ausztria tavaly mintegy 4700 bevándorlót toloncolt ki, és több mint 60 százalékuk európai ország állampolgára volt - közölte hétfőn a Ö1 osztrák közszolgálati rádió reggeli műsoraban Az Ö1 szerint kényszerintézkedés mindenekelőtt szlovákokat, szerbeket, magyarokat és románokat érintett, írja az MTI. "
Erre csacsogjál kicsi rigó.
desiro
@durbincs: Hiába a kormánypropaganda címkézése, az adóhatóság eddig egy szervezetről sem állapította meg, hogy "bevándorlást segítő" egyesületként különadót kell fizetnie.

Az adóhatóság egyetlen bevándorlást segítő szervezetet sem talált
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggynyaldosó, szaros pofájú, félfarklnyi Sügér, ott a romániai Ploestiben levő bányakecódkban, úgy 10 emelet mélyben!
Nyugodtan bevallhatod, hogy Te valóban gyárilag vagy csonthülye! Te nyűves herélt nyomi!
tulipan
@Durbincs: Shikari: Te narancsos seggek kinyaldosója, saros pofáju félfsroknyi Sügér, Shikari ott a Ploesti bányakecódben, vagy 10 emeletnyi mélyben, Te nyamvadt - Azt' mond csak Te Herélt meg volt már a minivisli mérés ma is ? persze a 5 mm-es répácskád lett a legkiesebb ? hiába ilyen az élet , lápi homlokú visszafajzott Neander-völgyi-törpe-szörny ? csak alíg 30IQ-s? a szegény apád - anyád csak sírnak ha a szemük elé kerülsz ? hogy a 2 elemi óta, ahol elhasaltál sokadszorra, immár végleg ? és azóta mire vitted? ennyit csak arról a rettenet eszedről ? Te elmeroggyant firkamatyi?
tulipan
@durbincs: Tew narancsos seggynyaldosó, szaros pofájú, féldaroknyi sügér, ott a Ploesti bányakecódban, 10 emelet mélységben!
Hiába, nem tehetsz róla, hogy nem ismered a magyar szavakat, elvégre sültromán vagy!
Eredet [miskárol < szláv: miskár (herélő) < francia: massacrer (szétvág) < latin: macellarius (hentes, húsárus) < macellum (húsbolt) < macto (levág, megöl)]
tulipan
@Shikari: Csak utánad, te narancsos seggynyaló náci vándorcigány!!!
tulipan
@Shikari: Te készül, én csak utánad jövök! :)
tulipan
@durbincs: : Mi avn ted román? Már is lejárt a bónuszod ? szedd minivirslis, a kenyér hátát azt vissza a sertéstelepre ? kis mócsing ? bizony vár már a disznókák etetése, meg a vályú csutakolás ,? Kuponod meg ez évbe biztosan nem lesz ? gondolom ,azt tudjod ? mert rettenet randa a modorod, te csökött narancsos seggnyaló,félfaroknyi. szaros pofájú Sügér..
tulipan
@tulipan: Mi van te kretrén román? Már is lejárt a bónuszod ? szedd minivirslis, a kenyér hátát azt vissza a sertéstelepre ? kis mócsing ? bizony vár már a disznókák etetése, meg a vályú csutakolás ,? Kuponod meg ez évbe biztosan nem lesz ? gondolom ,azt tudjod ? mert rettenet randa a modorod, te csökött narancsos seggnyaló,félfaroknyi. szaros pofájú Sügér..
tulipan
@Durbincs: Na, te narancsos seggnyalosó, szaros pofájú félfaroknyi Sügér, ott Ploestiben a 10 emelet mélyben levő bányakecódban!! Te Ballonkabátos Bedofil -várják már a sitten az ő kis Csudafurulyájukat ? S.O.S Pedi .../kopaszok / Játszótéren meg az anyukák dugják farodba, az automataesernyöket ? töki -ejha -nyomd csak meg a gombot - s az esernyő már bent a farodba nyílik ?
Te szerencsétlen szörnyszülött, szutykos román

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.