Egy irányvita zajlik az Európai Néppárton belül, ezen pedig senki sem nyer – ezt mondta Kiszelly Zoltán az ECHO TV Brüsszel – Európa választ című műsorában. A politológus szerint míg a Néppárt általában balra keresett szövetségeseket, addig Orbán Viktor és a Fidesz szerint a jobboldali, konzervatív, kereszténydemokrata értékeket a Néppárttól jobbra kell keresni.

Forrás: echotv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Őfenesége őket véli a nép hangjának?

A tegnapi már-már Csaucseszkú legyintésre hajazó orbániáda után a pribékek még mindig, sőt talán jobban csaholnak

Ez most egy olyan pávatánc, ahol az aszinkron elemek keverednek az aritmikus rángásokkal. Amin persze nincs mit csodálkozni, hisz olyan helyzetbe keverte magát, amit már komoly veszteség nélkül szinte lehetetlen kibekkelni.
Ennek valamiféle felismerése, vagy legalább is annak jelei, hogy még az ő retardált tudatához is eljutott ebből valami a tegnapi kétségbeesett nyöszörgései a jóistenről és a nagymamájáról! =))
A helyzet az, hogy a propagandistái nem vették a lapot, vagy abban bíznak, hogy a zemberek még ezt is benyalják.
A pribékek legidétlenebbje a derék Kiss-sally ismét megcsillogtatta elképesztő bornírtságát. Túl a szokásos „csak mi tudjuk, hogy mi kell az európai emberek többségének” odáig ment, hogy azt is ők tudják jól – hiába no az MSZMP-KB ha késsel villával enni nem is tudta megtanítani őket, de a lényeglátást rájuk hagyományozta -, hogy mi „az a Néppárt, ami az ötvenes években megalakult”.
Sőt még azt is megtudhattuk, hogy Orbán és a Fidesz elhivatottsága, hogy minden eszközzel akadályozza az európai egység kibontakozását! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: hacsak nem sejtette, mit akarok írni:
Azért lássuk be van ebben valami jellemző

Trixi asszony mottót írt a bekebelezési okirat élére

A Mészáros vagyon újabb érdekes alakulása közgazdasági vonatkozásait meghagyom a szakújságíróknak. Csak és csupán azon elmélkedek el, hogy „Egy klinikai pszichológus, Harriet Lerner idézetével indul az Opus-Konzum fúzió részleteit tartalmazó átalakulási terv.”.
Már az sem semmi, hogy egy ilyen dokumentum mottót kapott, az meg kifejezetten pikáns, hogy egy klinikai pszichológustól vett.
Nos ráadásul
egy táncos-lábú, hisz legtöbb könyve
„Books:
The Dance of Anger, 1985, revised in 2005
Women in Therapy, 1988
The Dance of Intimacy, 1989
The Dance of Deception, 1993
Life Preservers, 1996
The Mother Dance, 1998
The Dance of Connection, 2001
The Dance of Fear, 2004
Marriage Rules, 2012
Why Won't You Apologize, 2017

ezen kívül egy magyarul „Hívatlan vendégeink - Félelem, szorongás, szégyen” címen megjelent könyvből idéztek,
pontosabban csak részben, mert jó szokás szerint – mármint Orbánék jó szokás szerint – egy kissé, na jó nagyon, kiherélve. Az idézet így hangzik eredetileg : „Valahányszor új helyre jutunk, új világ ébred bennünk is. A változással és fejlődéssel szükségszerűen együtt járó szorongást elkerülendő, sokszor csökönyösen ragaszkodnánk a megszokotthoz. A veszélytelen egyformaságba csimpaszkodva mindent és mindenkit szeretnénk olyan biztosra venni, mint a napfelkeltét, olyan állandóan tudni, mint a csillagokat. De nem lehet. Az élet folyamat, mozgás, átalakulás. Bármennyire szeretetnénk „visszatartani a hajnalt”, a változás az egyetlen, amiben biztosak lehetünk”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.