Már márciusban tárgyalhatnak a kérdésről. "Az Európai Néppárt 12 tagpártja kilenc országból kérte a Fidesz kizárását vagy felfüggesztését. Ezt a kérdést a párt politikai választmányának március 20-i ülésén tárgyaljuk meg" – közölte az AFP hírügynökséggel Joseph Daul, a pártcsalád francia elnöke.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nagyon helyes. Sokkal elobb kellett volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Yoda69:Valamit olvastam az ilyen alulmegvilágított fidesz-tagokról!Az szellemileg kissé
árnyékoltabb része egy tömegnek,mindíg a primitívebb érvelésű vezetők után caplat,mivel a
a vezetőnek csak igaza lehet,mert hát "Ő a vezető"! Róka fogta csuka,csuka fogta róka!
("Emberek egyetek ß@rt,mert legyek milliárdjai nem tévedhetnek!")
Sztálin,Hitler,Mao Cedong,Castró,Rákosi sem tévedhetett? és Orbán!!
kokopelli
@Yoda69: (11:12)
Nem csak az Operába,mert a Gundelnél is elővezette az asztali etikett azon részét,hogy
hogyan nem szabad "csinálni" A fater mont a mindíg,ha olyant látott:"Parasztnak kaviárt?.Ne!"
simmering73
"Orbán a minősíthetetlen cselekményével, melynek részeként gyűlöletplakáttal uszított az EU néppárti vezetője, s az egész Európai Unió ellen, antiszemita és neonáci indulatokat gerjesztett, és még csalást is elkövetett, mert a választók szándékos megtévesztése csalás. Mindezt közpénzen, az ellenzék teljes ellehetetlenítése mellett."
nepszava.us/akar-kizarjak-a-fideszt-a-neppartbol-akar-nem-orban-megbukott/
nezelodo
Micsoda világ ez! Eddig a mi mini.elnökünk szaladgált Brüsszelbe, hogy sallert kokit meg tockost osztogasson a vele egyet nem értő eltévelyedett pártcsalád tagjainak! Most meg a jelek szerint azok akarják a mi vezetőnket bokszzsáknak használni! Nem is tudják a balgák, mit veszítenek ezzel, elmaradhat a vezetőfrissítés az EU élén, és Európára szabadítják a migra hordákat! Majd megtudják, hogy csak Orbán és az általa épített kerítések menthetik meg a már általunk is lekörözött, punnyadt európai országokat!
Hiába hajtogatják, hogy már a római császárok is tudták, hogy a bástyák és falak még Rómát sem tudták megvédeni a barbároktól. Erre csak Orbán képes!
Cicamama55
Nincs ebben semmi meglepő, várható volt az elmúlt időszak történéseit figyelve. Én nagyon nem örülök ennek, mert mi fogjuk a negatív hatásait leginkább érezni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.