Az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérések alapján Čaputová nyeri a második fordulót a szlovák EU-biztos ellen. Ő lehet Szlovákia első női, és legfiatalabb államfője.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Tyerekek győztek a liberálisok! Gratulálunk nekik !
A káder má rángatja a bajszát. Mosolyog majd mint a vadalma, ezt tehették volna, ha emberként használják ki a kétharmadot.
karma1
@Sámannus: Nezd csak meg pl. a skotok miniszterelnokasszonyat, Nicola Sturgeon-t... Fiatal, energikus, szuper csaj... A mienk - munkasparti - most kisse tullott a celon - mar akkor is hijab-ban mutatkozik, amikor nem kene,... Nagyon sokat veszitett a nepszerusegebol, bar fiatal, de nem csinalja tul jol, amit csinal. (Es nem a noisege miatt, hanem azert , mert a partja politikaja szar. Nekimegy azoknak a farmeroknak, akiknek az egesz orszag koszonheti a kivalo gazdasagat, oket akarja meg plusz adokkal sujtani, ahelyett, hogy segitene oket. Nagyon rossz iranyba megy a PARTJANAK a poliitikaja. De nem bj, mert itt 3 evenkent van valasztas - es bar az en kedvenc partomnak, a nemzeti partnak nominalisan sokkal nagyobb volt a szavazatszama, de a "kiralycsinalo" nyavalyas maori part vezetoje megis vele lepett koaliciora. (Itt a 600 000 maori uralkodik 4.2 millio mas nemzetisegun.)
Hat majd meglatjuk a legkozelebbi valasztason.,...:)
Sámannus
@karma1: A kisebb pártok nálunk is tudnak zsarolni. Ez többször is előfordult Rántotta magával a többit...
Sámannus
Ezt ne felejtsük el:"Čaputová második szava:
Zuzana Čaputová köszönőbeszédet mondott annak alkalmából, hogy már mindenki számára egyértelmű, megnyerte az államfőválasztás második fordulóját is. A szlovák "Ďakujem!" után közvetlenül egy "köszönöm"-öt is mondott a támogatásért. Biztatóan indul a dolog, ismerjük el bátran.
karma1
@Sámannus: Hat eleg szar ez orban szamara, mert ezek szerint a holgy nagyon is kepben van...Tudja, ki a szomszedja... Drukkoljunk neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.