Nemzetbiztonsági vészhelyzetnek minősítette a magyar rendőrségnél kialakult állapotokat Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, aki szerint rengeteg rendőr hagyja el a pályát, ezért 80 százalékos béremelést követelt a kormánytól. A rendőrség Teve utcai székháza előtt tartott sajtótájékoztatón kijelentette azt is, hogy bérrabtartás keretében küldené Szibériába a legbrutálisabb magyar bűnözőket, mely elrettentésül szolgálhatna és a bűnmegelőzésben is segíthetne. Toroczkai igen fájdalmas témát boncolgatott a rendőrpalota előtt, hiszen a folyamatos béremelések mellett a negyvenezer fős állománnyal rendelkező rendőrök valóban nem keresnek túl sokat. Legutóbb az év elején történt 5 százalékos béremelés, a Mi Hazánk Mozgalom vezetője szerint azonban 130-140 ezer forintos fizetésekért nem várhatjuk el a rendőröktől, hogy bármikor az életüket kockára tegyék a biztonságunkért. A Mi Hazánk ügyvivő elnöke részletezte, hogy a nem elégséges fizetés miatt a rendőrök jó része...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
arcmás
Olvastam a szórólapjukat.
Ezek állatok - Fidesz által támogatva !!!
arcmás
A Jobbik is a Fidesz által jött létre anno.
Nem vált be.
Kellett egy új szélsőjobbos tagozat a Fidesznek, amin keresztül ki lehet engedni a gőzt a buta bunkó magyar parasztoknak.

Te faszopó magyar paraszt, meg foglak verni csúnyán.
Még nem azonosítottalak be, de miután beazonosítottalak, levadászlak, te geci.

Ketrecharc?
Jó.
Szabályok?
Felejtsd el.
Nincsenek.
arcmás
Toroczkai, ne dőlj hátra.
Jön még kopasz kutyára dér...

Harcolni akarsz te geci náci?
Megkapod, mint üveggolyót.

Hol van (el)Ásotthalom?
Jövök érted, geci náci!
Élég volt a tétlenségből, téged váglak haza először.
arcmás
Szibéria?

Te beteg vagy, te náci állat!!!
Milyen kapcsolata van oroszokkal annak, aki ilyet ígér a saját hazájában élő elégedetlenkedőknek náciként?
Sámannus
Az a nagy kurva helyzet, hogy már most is majdnem szibériai viszonyok között élünk, csak a klíma még nem az igazi. Az irány pedig már így is nagyon jó. Ha a pohos tovább fészkelődik mi is Kamcsatkán találhatjuk magunkat, ahol a gyógyítás jégcsákányos változatát alkalmazzák. Minden mérvadó politikusunk álma az országot teljesen lakhatatlanná tenni.
vacsi
130-140 ezres fizetés a rendőröknek? Ez nevetséges, részben a kockázatos munka miatt, részben meg a lehetetlen időbeosztás, áthelyezések, és egyéb kellemetlen munkakörülmények miatt. A legfőbb gond azonban az, hogy hiába fogják el a legbrutálisabb bűnözőket, az ügyvédek kijárják, hogy kevés büntetést kapjon, azt is harmadolják - és már újra bűnöznek! A rendőr meg szaladgáljon utánuk, és ha megint elkapja, minden kezdődik elölről.
arcmás
Hol a faszomban van az a ki-bebaszott Ásotthalom?
És ki a faszom egyáltalán ez a Toroczkai geci náci?
Szabadságot veszek ki, és lemegyek Ásotthalomra.
Mindenkit kinyírok Ásotthalmon - köszönd Toroczkainak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.