37 éves Casey Lewis nehezen tanul. A St. Lucie Megyei Seriffiroda közölte, hogy a 37 éves Casey Lewis csütörtökön szabadult a börtönből, ahova autó feltöréséért zárták. De percekkel azután, hogy szabadlábra került, a parkolóban elfogták, amint épp autókat tört fel. Egyébként még aznap elengedték megint, később bíróság elé kell állnia.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kihet képest?

A mi drágalátos retardált dagadt törpénk ennél sokkal nehezebben tanul, igaz jóvoltából és helyette mi kapjuk a pofonokat

Mottó:
Ahogy a klasszikus viccben mondja az őt
segítő és a hála helyett megcsípés miatt
méltatlankodó békának a pók:
Hiába no, pók vagyok! =))

Az apnews.com számol be „Florida man arrested for burglary minutes after leaving jail” című tegnapi hírében, hogy „A St. Lucie Megyei Seriffiroda közölte, hogy a 37 éves Casey Lewis csütörtökön percekkel azután, hogy kiszabadult a börtönből, ahova autó feltöréséért zárták be, a parkolóban elfogták, amint épp autókat tört fel.”
A dolog innen nézvést nem is olyan vicces és még csak nem is rácsodálkozni való. Valójában jól ismert szokása ártunk és qurmányunknak és magának Őfeneségének.
Hogy mást ne említsek épp hogy csak nagy nehezen sikerült kikönyörögnie, hogy ne rúgják ki őket az EPP-ből, mert már elegük lett abból amit művel, s ahogy viselkedik, lévén már magát a pártcsaládoz is ocsmány módon mocskolja. Nos mint tudjuk, látjuk és halljuk valójában még igazából ki sem ért a tárgyalóteremből, mikor elkezdett hablatyolni, hogy ha nem változtat a család, akkor otthagyja őket, majd hazatérése óta folyamatosan az EPP-t mocskolja.
Egyébként a magyar beszámolók szerinti nehezen tanulásához még egy párhuzam: Mint tudjuk Őfenesége bő 50 év alatt sem tanulta meg, hogyan kell a kést és villát tartani!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.