Magyarország elkötelezett NATO-tag, de vannak tisztázandó kérdések Ukrajna kapcsán - vélte az Indexnek adott interjúban az Atlantic Council alelnöke.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Jozefina: ez a bank nem lesz egyéb, mint putyin előretolt helyőrsége- mert az ismert pénzügyi mutatói nem igazán igazolják, hogy ez egy "finanszirozó" nagy bank, Boros Imre felbukkanása meg igazolja a jogos félelmeket. Eddig altatták az alvó ügynököt.Most kiléphet,és aktivizálhatja magát orbán jóvoltából. Orbán is ilyen alvó ügynök lenne?
Jozefina
"A Putyin által kreált bank tavaly év végén jelentette be, hogy Budapestre teszi át székhelyét, a fideszes többség pedig megszavazta, hogy teljes mentességet kapjon a magyar hatóságok felügyelete alól, vezetői és vendégei pedig a diplomáciai mentesség szabályai szerint mozoghassanak Magyarországon és így az Európai Unióban."
Hát ezt nem lenne szabad engedni az EU-nak és az USA-nak sem!!!
propeller.hu/itthon/3412789-volt-kemelharito-szerint-oroszok-hirszerzesre-hasznaljak-nemzetkozi-beruhazasi
bencemacska
@Jozefina: ma, 08:58
És a III/II-es Boros Imre lesz a magyar igazgató!
bencemacska
@kereső: ma, 9:11
Még az is előfordulhat! Ritka sz...t egy emberszabású!
Tegnap hallottam, hogy Boros Imre lesz a magyar igazgató, majdnem elájultam. Tudom, hogy mindenre képesek, de hogy ennyire nyíltan bevállalni!?!?!?
advocat
Putyin régi elvtársai valamit őrizgetnek Viktorról!
Lehet, hogy? De azt mégsem! Bár az oroszellenesség 89-ben csak terelte a figyelmet. Régi módszer. (Már Fülig Jimminek is bejött. Már amivel Piszkos Fredet illette.) Egyszóval. Ügyes. És az orosz titkosszolgálat már a cárok idejében is jó volt. Majd a gyerek és az unoka lesz az ügynök. Most érnek be az "ittfelejtett" gyerekek. Mejelennek az apák... Stb... És lehet ragozni.
tudode
A kis-, és nagyhatalmak tudatában vannak azzal, hogy van egy EU-s tagországnak, amelynek a "FEJE", vagy micsodája úgy közlekedik az államigazgatásában, mint ELEFÁNT a PORCELÁNBOLTBAN!
.
Amerre jár aktuálisan lehet TÜRK, turulból született, az iszlámról, csapkodva a nyilászárót ki-, be, aztán .. B E E E. stb. stb.
.
nepszava.hu/1106458_megdobbento-video-orban-viktor-az-iszlamrol
.
Erre a bankra aszonta Vlagyimir öné/tied a PAPIPA! Ha megnyerte, hadd vigye, EGY CSAPÁSRA KÉT LEGYET ÜTVE!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.