Új népszokás terjed Aradon: a bankautomaták felrobbantása fsandor 2019. május 1. szerda, 13:52 Csak ezzel nem a néprajzosok foglalkoznak, hanem a rendőrség. A januári aradi bankautomata-robbantás után most ismét megpróbálkozott valaki egy ilyen berendezés erőszakos felnyitásával. A tettes (vagy tettesek) az aradi buszpályaudvar épületében nézte ki magának a bankautomatát, amit egy házilag összerakott robbanótöltettel próbált a levegőbe röpíteni a szerdára virradó éjszakán. A pénzkiadó automata fel is robbant, de az elkövetők pechére a pénzeső elmaradt, mivel a gépet a működtető bank nem töltötte fel pénzzel. A tettesek vélhetően ismerték az év elején szintén Aradon elkövetett hasonló rablást, akkor az elkövetők gázpalackkal robbantottak fel egy automatát és elvittek belőle 500 ezer lejt (előtte Temesváron próbálkoztak, de ott nem sikerült az akció). Azt viszont már láthatóan figyelmen kívül hagyták, hogy a januári rablókat elkapta a rendőrség és várhatóan rájuk is...

Forrás: foter.ro
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mi van dumb-riche már keveset fizet a Fidesz??? =))
nezelodo
Amatőrök ezek az automata robbantók! A szomszédban még egy petárda sem kellett a tolvajoknak, és háromezer milliárdot loptak el a saját nyugdíj kiegészítésben reménykedőktől, büntetlenül. Remélhetőleg azért sokat nyom a mázsáláskor a latban ez az arcátlanság.
RonaGyuri
@durbincs: ezt vehetem beismerésnek, olyan hülye vagy, hogy ezt a sok baromságot olyan kevés pénzért csinálod, hogy kénytelen vagy az ATM-eket fosztogatni! =))
RonaGyuri
@durbincs: takarodj haza te szaros szőröstalpú bunkó! =))
otthon persze lapítasz, mert ismerik a csaus múltadat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.