Új jelöltet keresnek az Európai Bizottság elnökének.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Miért, mit gondol orbán, ha nem Weber lesz, akkor hipp-hopp, azonnal az egész EP 1G lesz, mint ő maga?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Egyszerűen fantasztikus, ami a lakájmédia minden tündibündi elágazásában csordogál. A zorigo konkrétan ott tart, hogy Orbán Viktor személyesen fogja eldönteni, mi legyen az Unió sorsa. Egészen cukker, ahogy dolgozik Manyika néni. Ilyeneket ír ő: Orbán Viktor már megkezdte a brüsszeli tárgyalásokat. Megmég: Orbán Viktor Brüsszelben már az Európai Bizottság új vezetőjéről tárgyal. Háde édes. Mert rajta múlik. Ja, nem. A mocsármédia vért izzad, hogy elmagyarázza a bambán bámuló híveknek, hogy Orbán Viktor természetesen győzött (ha kivágják a néppártból, akkor meg ő vágta ki a néppártot magából), a zöldek pedig mind Soros György katonái és kész. Még Bayer Zsoltnak is be kellett szállni annak elmagyarázásába, hogy igenis, a zöldek fogják felfalni Európát és a hátukon hurcibálják be a migráncsokat. Jólvanakkor.
Ebből azt kell érteni a híveknek (segítek, nehogy félre menjen az információ), hogy megint és újra Orbán Viktor akarata érvényesült. Mert ugye ő nem tudja támogatni Weber jelölését, miután az páros lábbal beletiport az érzékeny magyar tömeglélekbe akkor, amikor azt mondta: nem akarna ő Orbán és a fideszesek támogatásával Európai Bizottsági elnök lenni, mert nagyobb gáz annak a brigádnak a támogatása, mint amennyire vonzó a poszt. Ebből persze fideszék nem azt szűrték le, hogy velük van a baj, hanem hogy tízmillió magyart sérteget Weber. Szokás szerint eszükbe sem jut felvenni a méretre szabott inget, inkább megpróbálják ráerőltetni mindenki másra.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 15:40
De, hol lehet elmondani, hogy engem NEM SÉRTETT MEG Weber, mivel még nem tudtam olyan elvetemült lenni, hogy fideszes valakikre szavazzak!?
Eladott Ország
@bencemacska: Sehol, mert a fidesz egyharmaddal képviseli az egész nemzetet! Aki meg nem fideszes az nem is létezik.
CsipkeRózsa
@bencemacska: Milyen figyelmetlen voltam, nem is gondoltam rá, hogy ez az Origo. Így már van remény is Weberre.
bencemacska
@CsipkeRózsa: ma, 15:01
Én mindig azt nézem, ki írta, és hol. Origóra nem kattintok.
Végig "gugliztam" a sajtót, de 2 napos volt a legfrissebb híradás. Azért is volt gyanús, mert csak június végére ígértek döntést!
bencemacska
@durbincs: Az én TV-men nincs se Echó, se Hír TV!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.