A világhírű történész szerint az európai pénzek kifizetését az európai értékek tiszteletéhez kell kötni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
"Timothy Garton Ash közismert brit történész az Euronewsnak nyilatkozva kifejtette, hogy véleménye szerint Magyarországon már megszűnt a demokrácia, és ezért azonnal meg kell állítani Orbán Viktort."
Már rég meg kellett volna állítania az EU-nak...azonnal...álmodik a nyomor. Mégis kik és hogyan? Az EU nem tudja és/vagy nem akarja sem gazdaságilag és/vagy politikailag megfojtani, miközben folyamatosan bírálja. És mégsem tesz ellene. A csehek legalább tüntetnek Babis ellen, orbán is pont ott van, a csehek most majd tüntetnek helyettünk is. Itt tartunk. Apátia, félelem és undor, ahogy csendben eltűrjük hogy orbanisztán lettünk
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Eriksson: mindegyiket. A jugoszlávokat is, ahol később polgárháború tört ki. Tudom hogy Románia nem tagja V4-eknek, nem hiszek a V4-ek érdekérvényesítéseinek hatékonyságában. Több az ellentét, mint az egyetértés.
kereső
@Commenter: nem biztos, hogy összeomlik. Van néhány kőgazdag, akik segitségével kézben tudja tartani a többit. Nem lesz több betömendő éhes száj. Tesz róla, hogy ne legyen. Az emberek többségének életszinvonala meg majd elvegetál ezen a szinten, amelyen most van- nem vagyunk igényesek, mert van mit enni, tv.is van- nyaralni meg majd a szobában a poszter előtt. Könyv, szinház- nem kell.Igénytelenebbek lettünk, mint az átkosban.A 21. században élünk, 20.századi módon-vagy még úgyse. Sokáig ki fog tartani- persze az "renitenskedő" ellenzéket most már nem kell megtartani- mert minek.Nem lesz szükség a patyomkin falura. És maradnak a nyugati cégek is- mondtam már többször, hogy a tőke demokrácia érzékeny, főleg ha megmaradnak a mostani kedvezményeik. huxit lesz itt meglásd.
Azért volt egy küszöbrádiós hir/ nem biztos, hogy igy volt/- anno Merkel asszony néhány éjszakai telefonnal elintézte, hogy Berlusconi reggel már nem volt miniszterelnök. Úgy látom, hogy mindenkinek az az érdeke!!, hogy orbán maradjon- kisérlet?,vagy tényleg a három nyomós indok- bmv,opel, mercedes?
Eriksson
@Commenter: Jugoszlávia mint tudod, egy államokból álló társulás volt. Különböző népekkel, különböző érdekekkel. A megszűnésébe még a NATO is beavatkozott. Ha az Eu bomlana, akkor mi történne szerinted? Újra jönnének az amcsik, vagy netán az oroszok rendet csinálni?
A V4-ek minden ellentét ellenére bizonyos ügyek mentén tud együtt gondolkodni. Ettől vannak.
Commenter
@kereső: amúgy is korán halunk. 19-20. századi módon élünk egy oligarcha rendszerben. Én nem hiszem hogy igénytelenebbek lettünk volna, csak megfáradtunk. Megálltunk, nem léptünk tovább, és itt, így maradtunk. Nagyon sok közgazdász elmondta, hogy ezt a rezsimet csak politikai és gazdasági elszigeteléssel lehet eltüntetni. Németország Európa gazdasági motorja és nagyhatalma, amíg ők le nem veszik a lélegeztetőgépről a magyar gazdaságot, addig ezek is maradnak. Ha Huxit lesz vagy azért mert kiléptet bennünket vagy mert az Unió dob ki bennünket akkor az utolsó nemzetközi demokratikus ellenőrzés is megszűnik orbán felett. Azt fog tenni amit akar, és akkor vae victis...mert nem állítja meg már senki sem, Garton Ash figyelmeztetése is elkésett.
kokopelli
@Commenter: "Huxit" egyenlő a halállal! Tíz(száz)ezreket küldhetnek vissza nyugatról,mert meg-
változhat a státuszuk a munkaerőpiacon!Talán a felháborodott hazaérkező volt EU-s munkavállalók
lódulnak neki?Az angolok nagyságrenddel erősebbek,de ők sem tudnak mit kezdeni a Brexit-tel!
Se lenyelni se kiköpni!
Commenter
@kokopelli: Nem mindegy már? orbánba így is úgy is belehalunk. Jó időre. A demokrácia és a jogállam már belehalt. Az angolok köszönjék meg az egészet Nigel Farage-nak, meg a UKIP-nak, aki olyan barátian invitálta orbánt a szélsőjobbos patkóba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok