Vlagyimir Putyin rugalmassága az ideológiák váltogatásában előnyt jelent neki a posztmodern politikai harcmezőn. Nyugati ellenfelei nem képesek észrevenni viselkedésének egyik különös vonását, pedig hasznos tanulságokat vonhatnának le belőle.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy érdekes elemzés egy világbirodalom élén uralkodó cárról, tele igencsak ismerő attitűdökkel egy szegény kis ország élén tobzódó dagadt törpére hajazva! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Persze nagy adag igazság is van benne, de mi nem akarjuk észrevenni.
emerencia
1986-ban jártam a kijevi Lenin múzeumban. Egy egyetemi történész professzor volt az idegenvezetőnk. Néhány érdekességet mondott el amit amiről addig még nem hallottunk. A többségét már elfelejtettem de egy megjegyzése megmaradt az emlékezetemben: Lenin 19 nyugati nagyvárosban élt és az ottani tapasztalatok alapján dolgozta ki az elméleteit. Akkor tudatosodott bennem, hogy mindaz amiben élünk tulajdonképpen a nyugati, eszmék és gyakorlatok eltorzított elhatalmasodása. Ezt sajnos azóta sem tudta megcáfolni senki. :-(((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.