A végéhez közeledik az olasz kormányválság. Sergio Mattarella olasz államfő kormányalakítási megbízást adott csütörtökön Giuseppe Conte ügyvezető kormányfőnek, az Öt Csillag Mozgalom (M5S) és a Demokrata Párt (PD) előző napi megállapodása alapján. Conte az elnökkel tartott találkozója után kijelentette: "hagyományos szerénységgel" fogadta el a megbízást. Az országnak a lehető leghamarabb meg kell találnia a kiutat a politikai válságból, és az új kormány egyik első dolga lesz kidolgozni a jövő évi költségvetést - mondta

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@RonaGyuri: Á, dehogy öregem. Csak figyelj, mi jön még.

Egyébként mit értesz azalatt, hogy "a neked kedves retardált barom kénye-kedve szerint kell rángatni az országot!."?
Szerinted itthon mi megy? Pártok egyezkednek egymás között egy karmester irányításával, a választópolgár meg pislog, hogy mi van? Már nem is szavazhat arra akire akar, csak arra akit a képébe nyomnak?
Demokrácia felsőfokon.
RonaGyuri
@RonaGyuri: na ezt telibe találtam;
lásd a retardált dagadt törpe levelet írt és @Eriksson: majom meg böffentett! =))
verőce21
A baloldal gebe lova gyorsan bedöglik.
Az Olaszország “határain kívüli hatalmakat” zavarta a Liga eddigi kormányzása, amely az olaszok méltóságát, büszkeségét és szuverenitását védte. Párizs, Berlin és Brüsszel érdeke az, hogy Rómában gyenge kormány legyen.
RonaGyuri
@verőce21: csatlakozhatsz @Eriksson: barátodhoz! Nagyon nem zavarnak benneteket a tények. Talán nem ártana ha elméláznátok az olasz parlament (amit az olaszok személy szerint választottak) összetételén!!! =))
verőce21
@RonaGyuri: Tévedsz, Gyuszi Nyuszi!
Az olaszok majd csak ezután választanak parlamentet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.