A következő uniós költségvetési ciklusban 84 milliárd eurós hiánnyal kell számolni – - mondta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára az M1-en. Az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból való kilépése a következő hét évben várhatóan 84 milliárd euró hiányt jelent - mondta Halmai Péter.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szerintünk persze a magánügye a befizetőknek, csak ne smucigoskodjanak; adják össze, hogy még többet tudjunk eltapsolni! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ad M1 szakértője!! Nem fogjátok elhinni az ifjú Lomniczi ebben is szakért!!! =)(
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na ez már tényleg durva

Brexit ide , brexit oda virítsátok a lovét

Lenyűgöző és egyben árulkodó az, ahogy a derék M1 nyomatja a brexit témát. Már az sem piskóta, ahogy ls amit Halmai Péter. a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára az M1-en összehordott annak kapcsán, hogy: „Az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból való kilépése a következő hét évben várhatóan 84 milliárd euró hiányt jelent ”! S csak finoman köpködte azt, hogy a befizetők „ezt nagy részben a nagy elosztópolitikák kiadásainak csökkentésével, és csak kisebb részben a befizetési terhek növelésével akarják ellensúlyozni. ”
A csúcs, már azért is mert ez a gátlástalan tróger ehhez is „ért”, amit a derék fő-CÖF-ka, a csatorna legfőbb megmondó-embere az ifj. Lomniczi hordott össze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.