Pedig nem ez volt a legviccesebb esztendő a világpolitikában. „Minden reggel hangos nyávogással ébreszt, mert ki akar menni. Aztán amikor kitárom az ajtót, megáll, határozottsága tovaillan, majd engem bámul. S egészen addig ott posztol, míg én ki nem tessékelem”. Valójában, mint elárulta, képzeletbeli történetről van szó, mivel nincs is macskája.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen valahol, valamely dimenziójában ez valóban egy képzeletbeli történet! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nathalie Loiseau macskája

Valójában, képzeletbeli történetről van szó, mivel nincs is macskája.

Mottó:
Schrödinger macskája ehhez képest egy egyszerű dolog, egyébként „Ha van macskája, akkor annak is”

„Minden reggel hangos nyávogással ébreszt, mert ki akar menni. Aztán amikor kitárom az ajtót, megáll, határozottsága tovaillan, majd engem bámul. S egészen addig ott posztol, míg én ki nem tessékelem”. - Le Journal du Dimanche szerint a francia kormányban az európai ügyekért felelős miniszter-asszony mesélte ezt a történetecskét.
A történet szellemes, de meg kell jegyezzem, hogy „vannak” más hasonló macskák is. Hogy mást ne említsek, mint Donald Franciszek Tusk –nak, vagy Manfred Weber –nek, sőt az egész EPP-nek. S ha így megy tovább Ursula Gertrud von der Leyen –nek is el kell gondolkodnia a ronda dagadt erőszakos macskán!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.