Francois-Xavier Bellamy szerint nem szabad, hogy a baloldali erők irányítsák a Néppártot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezer másik meg egyetért vele.
Milyen nagy az öröm, mikor találnak egy embert, aki még képes mellettük kiállni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Eriksson: Voltam szíves én is a saját véleményemet írni! Az, hogy a Néppárt megvárja, míg O.V. ott is él az "oszd meg és uralkodj " elvével, és szét zilálja, az a Néppárt döntése.
Sok dolog van a világon, amiben nem számít sem vallás, sem pártállás, sem nemi identitás, csak az, hogy valaki ember! Ezt kellene egyszer már megérteni, de ez politikusnak lehetetlen.
Eriksson
@Nessy: Hogy ki zilál szét mit, megítélés kérdése. Itt jön be a hsz-om második része: "Élvezzük a magunk teremtette otthont, és ne adjuk másnak csupán azért, mert mások arra akarnak kényszeríteni."
Szerintem nem az a demokrácia, hogy minden európainak származása, nemzetisége, vallása ellenére kell egy követ fújnia egy tőle idegen ideológia elvárásai szerint.
Nessy
@Eriksson: Nem az ideológiai homogenitásra gondoltam!
A természet szépségeire, egy kisgyermek mosolyára, egy kedves kérem, vagy köszönöm kimondására, egy szép képre a múzeumban, ami rabul ejt, etc. Az a baj, hogy azt is átpolitizáljuk, amit nem kellene, és miközben lelkesen szidjuk a másként gondolkozókat, harcolunk minden és mindenki ellen,mi magunk is elvesztjük az élet apró örömeit, szépségét.
csak úgy....
@Eriksson: te egy mázlista vagy! téged nem kereszteltek meg,belöled máról-holnapra lehetne muzulmán és a fidesz ingyen imaszönyeget biztosít!
Eriksson
@Nessy: Pontosan ilyesmit akartam volna mondani én is, a magam egyszerű módján.
teuton
@Eriksson: Egy kicsit eltevedtel, de nem kivetelk ez nalatok. Csak annyi: Aki belep egy közössegbe, az el kell fogadja a közösseg szabalyait, barmik is azok. MINDET ES MINDIG! Ha nem akarja, akkor kivül tagasabb. de a 2% nem fogla soha a 98%ra rakenyszeriteni az akaratat, csak diktaturakban letezik ilyesmi. Akinek nem tetszik az EPP vagy EU, mehet, senki nem tartja vissza. Ha ismerned a jogot, tudhatnad, hogy akar te is elindithatsz a magyar törvenyek alapjan egy nepszavazast, aztan a többseg dönt. DE!!! Nem te es nem Orban fogaja megvaltoztatni az EP politikajat, csak akarja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.