Megfertőződött a koronavírussal Jair Bolsonaro brazil elnök, jelentette be a brazil Jornal O Doa. Ő az első államfő, akit a vírussal diagnosztizáltak a járvány kitörése óta – írja az Index.

A 64 éves Bolsonaro sajtósáról, Fabio Wajngarten már korábban kiderült, hogy koronavírusos. Wajngarten vírusfertőzöttsége azért is fontos, mivel ő is tagja volt Jair Bolsonaro Egyesült Államokba látogató elnöki delegációjának. Sőt, a brazil elnök kíséretében múlt szerdán ott volt a Donald Trump amerikai elnökkel és Mike Pence alelnökkel tartott személyes megbeszélésen is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

chakams (@chakams) által megosztott bejegyzés,

Az Index emlékeztetője szerint a brazil elnök szombat este találkozott Donald Trumppal is, az amerikai elnök Mar-a-Lago-i rezidenciáján, ahol különböző fotók alapján ki lehet jelenteni, hogy a két elnök elég közel is volt egymáshoz. Trump csütörtökön azt mondta az amerikai sajtónak, hogy ő nem aggódik.

Ma a kanadai kormányfő feleségéről is kiderül, hogy koronavírusos, emiatt Justin Trudeau miniszterelnök is karanténba került.

Forrás: Index, Portfolio

Címlapkép: Instagram 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Orbánnal nem találkozott véletlenül? :-)
grincss
Orbánnal nem találkozott véletlenül? :-)
nezelodo
@grincss: Látod, megint elvették az elsőbbséget tőle, pedig már igazán kijárna neki a világhír valamiben.
csak úgy....
a pestis sem válogatott soha a szegény és gazdag között! talán az egyetlen becsületesnek maradt dolog a vilángon a halál...
Eladott Ország
"Trump közölte: nem aggódik." Érte, én sem! Nem féltem Trumpot, múlt héten megmondta, hogy ez a vírus csak fityfene...
Remélem ez lesz majd a sírkövön!
csak úgy....
@Eladott Ország: a XX. század is egy csomó idióta politikusal kezdödött,lásd elsö és második világháború! én kurvára hálás lennék a koronás vírusnak,ha lerendezné öket és nem mi esnék egymásnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.