A nyájimmunitás elérése bukásra ítélt kísérlet - állapították meg a tudósok a rendelkezésükre álló adatok elemzése alapján. Több évig tartana a nyájimmunitás elérése, ha az egészségügyi rendszer nincs túlterhelve, és ebben az esetben is szükség lenne a közösségi élet korlátozására. A kutatók szerint az a jó megoldás, ha első lépésként olyan alacsony mértékűre csökkentik az új fertőzések számát, hogy levetővé váljon a hatékony kontaktkövetés. A második fázisban lehet felépíteni erre egy alkalmazkodó stratégiát, a fertőzések alacsony száma alapján.

Forrás: index.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Még jó, hoyg nem jött be Orbán 36e lefertőzése, mert az emberek ilyenkor érzik a "logikát", ha az életükről van szó és nem hagyják magukat "számokként" lefertőzni... Kari Gedri is belerondított, azzal, hogy a hülyék azt hitték 200e maszkja van és nem 2 millió... Van némi bizarr, abban amikor a főváros polgármesterével annyit sem tudatnak, mint mással, nem tudhatja hivatalosan, hogy mennyi fertőzött van BP-n, de már ő is okosabb és nem 200e maszkot szerzett, hanem 2 milliót... Láttam, amikor Rétvári tekintetében megtört a nagy terv...így már nem lesz olyan könnyű evidenciák szintjén beszélni és közben mindenkit lefertőzni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.