A multimilliomos állítása szerint teljesen jogtalan a kormányok kötelező karanténok és szigorú tilalmak elrendelése. Ráadásul ezekkel az intézkedésekkel sokkal több embert végeznek ki a világon, mint amennyit megmenthetnek a COVID19 miatt. Semmi nyomós indok nincs arra, hogy szándékosan bedöntsék a gazdaságokat.

Forrás: dailymail.co.uk
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Nagyon helyes! Pontosan ezt modom már én is az elejétől fogva. Mindenkit biztatok arra, hogy aki csak teheti perelje be a kormányokat!
cikicakk55
@peterkelemen: Teljesen igazad van. Nem kellett volna a gazdaságot bedönteni a vírus miatt.Elég lett volna,ha csak a veszélyeztetett korosztályt tartják szigorúan otthoni karanténban,vagy ha ki is jöhetnek,mert bevásárolni azért kell,akkor csak is maszkban,kesztyűben és zsebben a fertőtlenítóvel. persze ehhez az is kellett volna,hogy a lakosságnak is juttassanak elég maszkot,kesztyűt és fertőtlenítőt. Jelenleg városunkban csak a moll kúton lehet kapni fertőtlenítőt,1 liter 4000ft. Azok a munkások,akik dolgozni tudtak,azoknak az immunrendszere rendben volt és van. Persze lehet,hogy lett volna pár napig influenzás tünetük,de még mindig emberibb megoldás lett volna,ha azokat küldik 2 hétre táppénzre és nem az egész céget,gyárat,boltot,üzletet zárják be.Svédországban állítólag semmilyen meszorítás nincs és még is elég jól elboldogulnak. Mi ha egyáltalán túléljük ezt a vírust,akkor a következményébe döglünk bele,mert a nyugdíjunk már most kevés ahhoz,hogy a következőig kihúzzuk. Nagyon sok dologról le kell mondanunk ahhoz,hogy ne kerüljünk adósságba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.