Csütörtökön újra napirenden volt a magyar jogállamiság helyzete az Európai Parlamentben. A vitára Orbán Viktor miniszterelnök nem ment el a járványhelyzet kezelésére hivatkozva, helyette Varga Judit igazságügyi miniszter szeretett volna felszólalni, amihez viszont az EP elnöke nem járult hozzá, mert ragaszkodott az intézmény bevett gyakorlatához, miszerint a plenáris ülésen csak állam- és kormányfők kaphatnak szót. A vitán több képviselő az uniós források kifizetésének leállítását kérte abban az esetben, ha a magyar kormány nem tartja tiszteletben a jogállamiságot. A kormánypárti képviselők viszont boszorkányüldözésről beszéltek.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egyszerű a helyzet, meg kell nézni mire használja ki ezt a lehetőséget IS!!! =))
tudode
Egyszerű a képlet!
.
Talán az EU történetében nem volt arra példa, hogy egy tagország egy renitenset küld a képviseletébe, olyannal, aki 2011 óta feszegeti a húrt, oly annyira, hogy már arra sem méltatja a T. EU plenáris ülését, hogy eleget tegyen a meghívásnak, mert már nem veszik be azt, hogy báncsák a magyarokat volna/bár:
.
---- Orbán Viktor EP értékelése - válasza Cohn Benditnek
.
www.youtube.com/watch?v=kKaGbW0ymtE&t=84s
.
És a magyar nép még mindig beveszi a hetyepetyét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.