Véletlenszerű teszten mutatták ki.

Már a csirkeszárnyban is ott van a koronavírus

A Brazíliából importált fagyasztott csirkeszárnyak pozitív eredményt mutattak ki koronavírusra a déli-kínai Sencsenben.

A sencseni egészségügyi hatóságok felkerestek és teszteltek minden olyan embert, aki kapcsolatba kerülhetett a termékkel, amelyet nem neveztek meg. A vizsgálat során mindegyikük tesztje negatív lett.

Brazíliában már több mint 3,1 millió embernél azonosították a koronavírus-fertőzést, ez is közrejátszhatott abban, hogy az importált termék szintén fertőzött lehetett, bár a szakértők arra nem találtak bizonyítékot, hogy az ételen keresztül is terjedhet a vírus.

A szennyezett csirkeszárnyak egy nappal azután érkeztek az országba, hogy egy Ecuadorból behozott garnélarák-szállítmány csomagolásán is kimutatták a vírust Anhuj tartomány egyik éttermében egy rutinellenőrzés során.

Forrás: Blikk/24

Kép: Pixabay

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Nem tudom, az átlagos maszkok mennyire védenek, de azt igen, hogy mindenki felelősséggel tartozik önmaga és a mindenkori közössége iránt. Lehet semmibe venni ezt a vírust, és el lehet kapni, át lehet adni a szeretteinknek és vétlen társainknak, bele is lehet halni. Utólagos reklamációnak helye nincs.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: akkor csak egy gyors kérdés...ha valóban véd a maszk..akkor elég ha az hordja aki fél...mert ezek az egyszerű maszkok nem szelepek.. olyan nincs hogy kifelé nem engedi a vírust,de befelé igen!!! ha véd, akkor bőven elég ha az viseli aki fél...,ha meg nem véd.../ami a textilmaszkokra igaz/ akkor meg teljesen felesleges!!! ajánlanám a maszkhívők figyelmébe...járjanak már utána, melyik az a maszk, ami már fizikailag is véd a vírusoktól..és nem csak ilyen hamis biztonságérzetet ad!!!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Mint mondottam, nem tudom, mennyire védenek Lehet, hogy hamis a biztonságérzet, mindenesetre a placebohatás is hatás, több mint a semmi.
Én szeretnék távolságot is tartani, de, szinte lehetetlen, az emberek egymás nyakára másznak, és, ha szólsz, hogy szálljanak ki a hátadból, nekik áll feljebb.
Szerintem egymásra figyelni, vigyázni olyan attitűd kéne, hogy legyen, amit az ember az anyatejjel szív magába.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: Ez így van ahogy mondod...de azért ugye tudod hogy a mai társadalomban ez kivihetetlen...ha visszanézed...én áprilisban mondtam,hogy ezeknek a marha rendeleteknek semmi értelme, inkább a veszélyeztetetteket kéne biztonságban izolálni...és akiknek nem árt...nagyjából az emberek 85 %-a...azokon fusson mihamarabb végig,máris megvan a nyájimmunitás...ezt nem csak én mondtam hanem komoly szakemberek is...de a politika mást akart,így könnyebb a zavarosban halászni...ha félelemben tartod az embereket,mindent könnyebben megcsinálhatsz...SOTE vizsgálat...10 000 véletlenszerűen kiválasztott alanyból 3 pozitív eredmény...és akkor komoly járványról beszélnek???most is..közlik a napi fertőzöttek számát...,átlag 10-30...nem mintha ez olyan nagy lenne...de még ráadásul ezek közül bőven esélyes hogy egyet sem kell sehogyan ápolni...akik eddig ez ügyben kórházba kerültek,vagy elhunytak,azok kivétel nélkül erősen idős,vagy beteg emberek voltak!!! csak a mai világban ezt egyetlen politikus sem meri erőltetni,ezért szivassunk mindenkit!!
Justitia
@Levendula: De, megdöglik:
Megfőzték a koronavírust, hogy kiderüljön, milyen hőfokot bír ki
2020. április 20., hétfő, 12:22 Index
Csupán negyed órán keresztül tartó, 92 fokos melegítéssel inaktiválták teljesen a kórokozót
www.maszol.ro/index.php/tech-tudomany/125501-megf-ztek-a-koronavirust-hogy-kideruljon-milyen-h-fokot-bir-ki
volvós
Kásler kóser tömeggyilkos szemet vetett az amerikai KFC- üzletláncra, és irigyli a hasznot.
Több mint 100 éves a cég, még soha nem volt kifogás a csirkehús ellen...mocskos fidesz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.