Újabb részletek a drámáról.

Így romlott meg Harry és Vilmos herceg viszonya – Meghan Markle is szerepet játszott abban, hogy hónapokig nem beszéltek

A Harryről és Meghanról szóló Finding Freedom (A szabadság nyomában. Harry és Meghan – egy modern királyi család) című könyv egyik társszerzője Omid Scobie állítja, hogy miután Harry és Meghan bejelentették, hogy nem látnak el több kötelezettséget hercegi párként és inkább a tengerentúlon folytatják az életüket, Harry és Vilmos két hónapig egyáltalán nem beszéltek egymással.

A szerző állítása szerint azóta egy fokkal jobb a viszony és olykor-olykor beszélnek a testvérek, de nem túl gyakran, ugyanis a köztük lévő konfliktus bonyolult és nehezen megoldható. Scobie hozzátette, hogy míg a testvérpár mindezek ellenére igyekszik valamelyest tartani kapcsolatot, addig Meghan és Katalin hercegné egyáltalán nem beszélnek egymással. Állítólag Meghannak különösen rosszul esett, amiért Katalin nem segített neki semmiben sem míg Archie-t hordta a szíve alatt.

Forrás: Blikk

Kép: MTI/EPA

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ez a hölgy jó kis energiavámpír lehet. Zsigerből taszít. Kíváncsian várom, mikor, hogyan és milyen követelésekkel fog előállni, a gyermeke királyi családból való származására hivatkozva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.